Ők a himnusz alatt, mi a térdelés alatt fütyültünk, mégis mi kaptuk a verést

2021. október 13. 14:03
Szabó József
888
Megint kamurasszizmussal van tele a balliberális sajtó.

„Az angol–magyar meccsre válogatottunk újra összeszedte magát, mégis megint a kamurasszizmussal van tele a balliberális sajtó. Az angol–magyar meccsen újra bizonyította magyarságát a válogatott, hiszen akkor tudunk a legjobban teljesíteni, ha reménytelen a helyzet. Mégis idehaza és Angliában is a hősies helytállás helyett a szurkolókról szólnak a hírek. De honnan is indult a dolog? Az angol nyelvű sajtó úgy hangolódott a meccsre, hogy jó párszor lerasszistázta a magyar szurkolókat. Például az Independent arról írt cikket, hogy hogyan lett a magyar szurkolótábor a fehér felsőbbrendűség melegágya. Ezek után nem is meglepő, hogy a magyar szurkolók feszültek a meccs előtt, mégis ismerik a tiszteletet, hiszen amikor a Wembley-ben a meccs előtt gyászszünetet tartottak, a magyar szurkolók csöndben álltak, míg ugyanezt a hazai szurkolóknak nem sikerült megugraniuk.

Az csak olaj volt a tűzre, hogy az angolok fütyültek a magyar himnusz alatt, ezzel megsértve mindazokat, akik számára jelent valamit a magyarságuk, míg a magyar szurkolók a politikai állásfoglalást, szebb nevén térdelést fütyülték ki, mégis a magyarok kapták a botot. Nem lehet tudni, pontosan mi volt az oka a rendőri túlkapásnak. Meglehet, a szurkolók reakciója a rendőrök benyomulására nem volt helyes, de ha abban a felfokozott hangulatban indokolatlanul, teljesen feleslegesen lendül támadásba a rendőr gumibottal a kezében, akkor talán nem lehet meglepődni az ellenreakción. Hiszen humánus módszerekkel is lehetett volna ezt a kényes szituációt kezelni. De ez nem sikerült. Arról azért érdemes megemlékezni, hogy a magyarok és a lengyelek kéz a kézben álltak ki egymás mellett a bajban, bizonyítva, hogy a magyar–lengyel barátság nem ismer országhatárokat.

Sajnos az itthoni függetlenobjektív sajtó sem volt képes normálisan kommentálni a meccset, hozták a szokásos szöveget, hogy rasszisták a szurkolók, és szegény angol rendőrök. Arról nem írnak, hogy a verés már-már együtt jár az Angliában való vendégeskedéssel, hiszen emlékezhetünk az Európa-bajnokság döntőjére, amikor az olasz szurkolókat bántalmazták az angolok. Ebben a helyzetben az a kérdés, hogy vajon a himnusz kifütyülését mennyire tartja tiszteletlennek és rasszistának a FARE, valamint hogy vajon most hány meccsre fogják eltiltani a magyar szurkolókat vagy bezárni a Puskás Arénát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

aki szerint ha nem terdepelsz rasszista vagy, az szerintem bassza meg a kurvaanyjat, vagy buzi.

"A rendőri támadás pedig nem volt túlkapás, hanem szervezett akció a kifütyüléssel együtt."
A Soros-maffia Magyarország elleni rablótámadásának 123. fejezetét láthattuk, láthatjuk, mert ezután jön a 124., az eltiltás, az UEFA/Soros-maffiától.
Kibírjuk.
Mi győzünk, ők veszítenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés