Folytatódik a brüsszeli nyomásgyakorlás!

2021. október 13. 18:41

Varga Judit
Facebook
A LIBE-bizottság látogatása után a brüsszeli bürokrácia Magyarországra küldi Didier Reynders jogérvényesülésért felelős biztost.

„Nem tágítanak, Brüsszel továbbra sem képes elfogadni, hogy nem engedjük be az LMBTQ-propagandát az iskoláinkba és óvodáinkba.

2015 óta folyamatosan nyomást próbálnak helyezni Magyarországra, mert megállítottuk az illegális bevándorlást, most pedig a gyermekvédelmi törvény elfogadása miatt támadják hazánkat.

Reynders biztos állítólag a jogállamisági párbeszéd szakmai folytatása érdekében tenne látogatást Magyarországon, éppenséggel kampányidőszakban és véletlenül sem azért, hogy beavatkozzon a választásokba…

Azonban a párbeszéd szakmai hitelességének visszaállításához három lépést haladéktalanul meg kell tennie Brüsszelnek:

Vonják vissza azokat a kötelezettségszegési eljárásokat, amelyeket a migrációs válság kezelése kapcsán hazánkkal szemben indítottak. Hiszen ugyanezekért a lépésekért ma már más tagállamokat támogatnak.

Vonják vissza a Sargentini-jelentés azon ítéleteit, amelyeket a migrációs válság kezelése kapcsán hazánkkal szemben hoztak. Hiszen ugyanezeket a lépéseket a gyakorlatban már más tagországok is alkalmazzák.”

Fotó: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerinted az igazság kimondását szégyellni kell?

Migrációs témában 2015 óta több olyan dolog megvalósult, amiért akkor még minket elátkoztak. Ennek ellenére még mindig velünk szórakoznak, mert a töketlen itthoni csicskásaik semmire nem jutnak. Tehát akkor látogasson ide bármelyik EU léhűtő, ha ezt a kérdést már sikerült helyre tenni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés