A rabszolgatörvény lesz a Fidesz veszte

2021. október 13. 8:19

Jakab Péter
Facebook
A magyarral sem lehet bármit büntetlenül megtenni.

„Miközben a kormány azzal köti le az energiáit, hogy bohócozzon, meg hogy kit kell épp megállítani, a magyar dolgozókat pont a kormány rabszolgatörvényére hivatkozva akarják kisemmizni.  Szakszervezeti értesülések szerint vannak olyan multik, amelyek egy-két havi bért akarnak kifizettetni a melósokkal, mondván, a járvány alatt nem dolgoztathatták őket eleget. És ezt szerintük azért tehetik meg, mert a Fidesz rabszolgatörvénye engedi. A kormány pedig valóban engedi. Most nincs szabadságharc. Most nincs Stop ez, Stop az. Most csak hallgatás van.

3 évvel ezelőtt épp a rabszolgatörvény elleni tüntetések hozták össze az ellenzéket. Hamarosan meglesz a közös miniszterelnök-jelölt is, utána pedig az egyesült ellenzék végre megállíthatja a Fideszt. Az összefogás győzni fog, az összefogásnak győznie kell! Mert a magyarral sem lehet bármit büntetlenül megtenni. A rabszolgatörvény lesz a Fidesz veszte.”

Kép forrása: Jakab Péter, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "Rabszolgatörvény" 100%-ig EU kompatibilis - már korábban sem értettem, miért pont ezzel kampányolnak az EU-hívő pártok. Most akkor Brüsszellel harcolnak ők is?

Jakab, neked meg már megvan a veszted, csúfosan megbuktál. A jövendöléseid is meg fognak bukni.

Minden idők legnagyobb politikai blöffje.

Egyetlen egy RABSZOLGÁT mutassatok, egyetlen egyet!
Már három év telt el a törvénymódosítás óta, gondolom nem lett volna nehéz áldozatokat találni egy ekkora "skandalum" kapcsán... vagy MÉGIS?

Idióta Gyurcsány-csicska...

Karinthy Frigyes írta az ilyen hamisítókról, mint a sötét bunkó hazudozó Jakab:
"Új Bábelt élünk, a fogalmak pokoli zűrzavarát.
Gyalázatos hazugok megrontották a szavak becsületét!"
Nincs rabszolga törvény Magyarországon!
A magyar Alkotmánybíróság 2019. áprilisában helybenhagyta a törvényt alkotmányossági szempontból.
Alaptalan félelemkeltéssel, immár igazoltan politikai okokból hívták tehát utcára a munkavállalókat 2018 decemberben és 2019 januárban a baloldali politikai szereplők, valamint az őket támogató civil- és szakszervezetek.
Túlzóan, valótlanul állították tehát a Magyar Szakszervezeti Szövetség és a baloldali politikusok, hogy 400 óra túlórát kell vállalni, s ezt majd csak három év múlva fizeti ki a munkáltató.
Kevesebbet dolgoznak a teljes munkaidőben foglalkoztatott magyar munkavállalók az európai uniós átlagnál – derül ki az Eurostat adataiból.
Eszerint 2018-ban heti mintegy 40,5 órát dolgozott átlagosan egy alkalmazott hazánkban. Ez nem változott a túlóratörvény bevezetése után: 2019 második negyedévében sem nőtt az átlagos heti ledolgozott idő. Ezzel az uniós középmezőnyben vagyunk, a régióban magasabb a ledolgozott heti munkaidő.


Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2021. október 13. 13:03

Egy valamire való politikai tömörülés, például ellenzék, a bukott tagjait el szokta tenni a süllyesztőben. De ezek még ezt se tudják vagy merik.

Ezt a "rabszolga törvényt" csak 2018 évi végi balhék miatt szajkózták. Azóta kimutatások százait hozhatták volna nyilvánosságra, hol hogyan nyilvánult meg a törvény általuk vizionált hatása. Nem készültek ilyen kimutatásuk, talán azért, mert nem volt mit kimutatni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés