Összecsaptak a magyar szurkolók és a brit rendőrök (VIDEÓK)

2021. október 12. 23:04
Az Anglia-Magyarország mérkőzésen balhé volt a nézőtéren. Viperával is verték az ultrákat.

Nem volt épp a legbékésebb a hangulat az Anglia-Magyarország labdarúgó-vb-selejtező mérkőzésen kedden Londonban. A Wembley stadionban rendezett találkozón a lelátón kezdettől feszült hangulat uralkodott. Az angol szurkolók egy része ugyanis kifütyülte a magyar himnuszt.

A mérkőzés közben az angol rendőrök benyomultak az egyik vendégszektorba, ám a magyar szurkolók egy csoportja ellenállt és dulakodásba keveredett a rendfenntartókkal. Előkerültek a gumibotok és a viperák is.

A londoni rendőrség közlése szerint azért léptek be a szurkolók közé, hogy letartóztassanak valakit, aki rasszista módon szidalmazta az egyik biztonsági őrt.

Felvételek az incidensről

Az esetről Bede Zsolt, a Vadhajtasok.hu oldal szerkesztője is közzétett videókat a közösségi oldalain:

 

 

 

Borítókép: Hooligans.cz Facebook

Összesen 314 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Információk szerint az összecsapás már a mérkőzés első perceiben elkezdődött. A rendfenntartók a magyar szektorban viperák és gumibotok használatával igyekeztek rendet tenni, állítólag a nagyobb tömegbotrány elkerülése érdekében. Itt azonban a biztonságiaknak alaposan meggyűlt a baja a szurkolókkal,
A MAGYAR TÁBORHOZ UGYANIS LENGYEL DRUKKEREK IS CSATLAKOZTAK. "

Az UEFA szerve, a FARE - amelynek vezetője az elfajzott zsidó Piara Powar, magyarországi embere Jósa Bálint - majd kideríti: a Wembley-i botrányért a magyarok a felelősek, el kell őket tiltani azért, ami Londonban történt.
"FARE: Magyarországot a selejtezőktől függetlenül kitiltanák a vb-ről"
"A Labdarúgás a Rasszizmus Ellen Európában nevű szervezet ügyvezető igazgatója, Piara Powar az AP Hírügynökségnek adott interjújában elmondta, ha a FIFA figyelembe vette volna a kiszabott UEFA-büntetést is – három zárt kapus mérkőzés (a harmadik felfüggesztve) és százezer euró (mintegy 36 millió forint) –, akkor azzal kellett volna számolnia Magyarországnak, hogy kizárják a 2022-es katari világbajnokságról.

„A Magyarországra kiszabott FIFA-büntetés üdvözlendő, a szövetség részéről jelzi a rasszizmus büntetése iránti eltökéltséget. Ez azt is jelenti, hogy Magyarország két különböző labdarúgó-szövetségtől kapott hasonló eltiltást európai és nemzetközi szinten, a halmozott büntetés elve nem érvényesült, hosszabb távon ez nem fogja megoldani a magyar stadionokon belüli rasszista problémákat ” – mondta Piara Powar.

„Ha az összes magyar szabálysértést figyelembe vették volna, akkor a világbajnokságról való kizárás veszélye is fenyegette volna az országot, korrekciós intézkedéseket kellett volna bevezetni. Jobb együttműködésre lenne szükség az UEFA és a FIFA között, hogy összehangolják a rendeleteket” – folytatta a szervezet ügyvezető igazgatója.

„Ebben az esetben az UEFA-nak kérnie kellett volna a FIFA-t, alkalmazza a korábbi szankciókat, és zárt kapuk mögött játsszák le a Magyarország–Anglia mérkőzést. Ez a adminisztratív kiskapu lehetővé tette a rasszizmus virágzását.”"

Közleményben tiltakozik a sportújságírók szövetsége a büntetés miatt
UEFA, FIFA: kettős mérce – súlyos büntetések itt, semmilyen következmény ott
Csak azért sem szurkolhatunk – Szöllősi György jegyzete
Csendre ítélve – Kun Zoltán publicisztikája

Jogos az észrevételed és a helyretevésed, elfogadom, de én nem arról írtam, amit te helytelenítesz.
Először is: nem a zsidókra neheztelek és nem őket pécézem ki.
Viszont kipécézem, amikor rendszeridegen, életszerűtlen helyzetet létrehozva avatkoznak más emberek belügyeibe. Soros és a szóban forgó ügyben a Piara és a Jónás. Ők soha nem futballoztak, semmi közük az európai, de általában a világ labdarúgásához, senki nem tudja, honnan szereztek legitimációt egyáltalán a megszólaláshoz, és akkor a fegyelmi bizottság, a határozatok meghozataláról nem is beszéltem. Ezekben a kérdésekben az európai labdarúgó-szövetségek delegáltjainak KELLENE DÖNTENIÜK, nem elfajzott, ide szalasztott, senki által nem választott zsidóknak, keresztényeknek, bárkiknek...
A Karikó-ügy, bár hasonló, mégis más. Ezekben mindig van vita, Einsteinek ritkán születnek, relativitáselméletből is csupán egyetlen létezik.
Bár...

Az elfajzott zsidó Piara Powar és köre ELŐRE KITERVELTEN, Magyarország lejáratásáért rendezte a műbalhét.
"2013.01.09. 15:16
Zárt kapus a magyar-román futballselejtező
Végleges a döntés: marad a zárt kapu"
"A tavaly augusztus 15-én megrendezett Magyarország–Izrael-meccsen szurkolók egy csoportja mocskos zsidózott, és más antiszemita rigmusokat skandált már az izraeli himnusz alatt, majd a mérkőzésen többször. Az 1-1-gyel zárult, amúgy alacsony színvonalú mérkőzés után pár nappal a magyar kormány és az MLSZ is bocsánatot kért Izraeltől a drukkerek viselkedése miatt.
Fél év után sokkoló büntetés
A FIFA csak közel fél évvel később sújtott le, az európai rasszizmus ellenes mozgalom (FARE), egy bécsi izraelita kör és a Simon Wiesenthal Központ feljelentése nyomán súlyosan megbüntette a magyar szövetséget. A Magyarország–Románia világbajnoki selejtezőt zárt kapuk mögött kell lejátszania a válogatottnak, a szövetséget pedig negyvenezer svájci frankos büntetés befizetésére kötelezték.
A Football Against Racism in Europe (FARE) vezetője, Piara Powar az Indexnek elmondta, többen is bejelentést tettek a mérkőzés után náluk. Sokan szemtanúi voltak az elszigetelt szurkolói csoport viselkedésének, de a híradásokon keresztül is eljutott hozzájuk, hogy antiszemita rigmusok hangzottak fel a meccsen. Ezeket a bizonyítékokat összeszedték, és elküldték őket a FIFA-hoz, a döntést pedig a nemzetközi futballszervezet hozta meg.

A magyar szövetség nem sokkal később közleményt adott ki. „A magyar válogatottnak egy barátságos meccsén történt eset miatt egy sorsdöntő, a legrangosabb nemzetközi sorozatba illeszkedő mérkőzésen kell letöltenie a kirótt büntetést, a pontos indoklás és határozat kézhezvétele előtt is túlzottnak és igazságtalannak tűnik. Ezért az MLSZ a hivatalos határozat érkezését követően benyújtja fellebbezését, hogy igazságosabb, a történtekkel arányos döntés szülessen."
Egervári Sándor szövetségi kapitányt is meglepte a hír, azt nem érti, a FIFA miért most hozta nyilvánosságra a döntést. „Mondanom sem kell, derült égből villámcsapásként ért minket a hír, a határozat nagy meglepetést okozott valamennyiünk számára .Annál is inkább, mert ez egy majd' féléves történet, ha hamarabb reagálnak rá az illetékesek, akkor mondjuk a barátságos norvég-meccs zajlik zárt kapuk mögött, és nem az akár a csoport végeredményét is befolyásoló világbajnoki selejtező. Nagyon nem mindegy" - mondta Egervári a hatharom.hu-nak.
Több százmilliós kár
A magyar szövetségnek a presztizsveszteségen és a pénzbüntetésen túl további veszteség, hogy a jegyeladások hiánya többszázmilliós bevételkiesést is okoz. Az elmarasztaló FIFA-határozat már novemberben megvolt, de csak kedden hozták nyilvánosságra.
Az MLSZ a FIFA bejelentése után azt nyilatkozta az Indexnek, eltúlzottnak érzik a sokkoló büntetést, és fellebbeznek. „Nagyon sajnáljuk, hogy egy szurkolói csoport felelőtlen magatartása oda vezethet, hogy senki sem nézheti meg a meccset a helyszínen" - tették hozzá.
https://index.hu/sport/futball..

A 6:3-on még mindig nem képesek túllépni:
"Az FA ígéretet tett arra, hogy vizsgálatot indít és jelentést tesz a FIFA -nak, miután egy újabb estét tönkretettek az ördögi Magyarország rajongói..."

"ott is föleg a pénz, az úr és a siker sokféle eszközt szentesít..."
Mára már így van, míg régebben a bírók elcsaltak meccseket nagy nemzetek - nagy bevételű országok javára - ezért lehet pl. Magyarország, Hollandia, Csehszlovákia - bár ötször játszottak döntőt, egyszer sem lettek győztesek, szóval, régebben ez ment, és politika csupán elszigetelt esetekben, 1938-as VB-döntő - szólt bele.
Mára mindent elönt a korszellem és a pénz uralma határoz meg mindent. Az meg nagyrészt az elfajzottak kezében van.

Agresszivitásában, gátlástalanságában, ultrarasszizmusában ez a kör - szerintem genetikailag betegek, hiányosak - a hatalom, uralkodás csúcsát kaparintották meg, és ezért a világ halálos mérgei, toxinja: ezek az elfajzottak, akik között feltűnően sok a zsidó.
Tudom, ezt nehéz elfogadni, és egy zsidó akkor sem képes erre, ha egyébként 100%-ban tisztességes és ő maga nem tartozik közéjük.
Megértem ezt és nincs ezért harag, ez az emberiség arche ős-ős tulajdonsága, enélkül, a csoportszellem, az azonosságérzés nélkül nem lenne életünk.
Ettől függetlenül: MINDEN BŰN, BAJ, POKOL legalább 90%-ban az említett schildok, bergek, goldok lelkén szárad. Ezrelék , esetleg 1-2% ez a szám a zsidóságból, de a gonosz, amit a világra szabadítanak, felmérhetetlen - és visszafordíthatatlan! - pusztítás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés