Nekem mondhatnak akármit

2021. október 12. 14:03

Kuncze Gábor
Hírklikk
Hazudozás, félrevezetés, gyűlöletkeltés, és a feszültségek szítása. Ez számomra a Fidesz. Interjú.

„Ugyanakkor az is tény, hogy a Fidesz számára e pillanatban Dobrev Klára kellemesebb ellenfélnek látszik, mint Márki-Zay Péter.
Miért lenne kellemesebb? Talán mert kellemesebb egy nőt támadni, mint egy férfit? Vagy kellemesebb nemet mondani egy nőnek, ha kihívja vitára a miniszterelnököt, mint egy férfinek? Kellemesebb egy nő elől elbújni, mint egy férfi elől? Dobrev Klárát, bármerre jár az országban, nagy tömegek fogadják, kedvesen tud mosolyogni, miközben nagyon felkészült és jókat mond, egyúttal pedig nemzetközileg is elég ismert, mint az Európai Parlament egyik alelnöke. Aki azt hiszi, hogy ő kellemes ellenfél a Fidesznek, az szavazzon a Fideszre.

Ha már itt tartunk, a Fidesz-kommunikáció mit tud kezdeni azzal, hogy ők a Karácsony-vonalra tettek és ezzel lényegében befuccsoltak? 
Majd elköltenek újabb néhány százmilliót teljesen fölöslegesen. De a Fidesznek egyébként az a nagy előnye, hogy most is róluk beszélgetünk, meg Gyurcsányról. Engem például nem érdekelnek, nem foglalkozom velük. Elég régen eldöntöttem, hogy nem szavazok rájuk és ettől kezdve, nekem mondhatnak akármit. Hazudozás, félrevezetés, gyűlöletkeltés, és a feszültségek szítása. Ez számomra a Fidesz.

Jó, elhiszem, hogy önt nem érdekli, de a magyar választók többsége is képes így gondolkodni?
Abban bízom, hogy igen. Az előválasztás mutatott is erre jeleket. Dobrev Klára képes lesz arra, hogy meggyőzze a híveit, az ellenzéki szavazókat és a bizonytalanok közül is maga mellé tud állítani embereket, akikkel összefogva, meg lehet testesíteni azt az akaratot, amelyik váltást kíván a kormány élén. Mert a választókban megvan a kereslet, az ellenzéki politikának kellene biztosítani a kínálatot. Ez most azért nem jelenik meg, mert az előválasztás miatt egyes helyeken inkább a konfliktusok kerülnek előtérbe. Az ellenzéknek azonban felül kell majd emelkednie ezeken a veszekedéseken. Attól kezdve pedig senkit sem fog érdekelni, hogy 2006-ban hol milyen beszédet mondott Gyurcsány.”

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A dögszagra előmászott ez a patkány is.

Válaszok:
Google | 2021. október 12. 16:54

Kuncze azzal a négy szóval az SZDSZ-t jellemezte, nem a Fideszt...

,Elég régen eldöntöttem, hogy nem szavazok rájuk és ettől kezdve, nekem mondhatnak akármit. ,

Így vagyunk ezzel mi is:-)))) ezért szűnt meg az szdsz, mert nem szavaztunk rájuk, most meg érdektelen, mit mondanak:-))))

Kuncze Gábor a balatonkenesei levendula politikus. ;-)

Nem mondhatjuk, hogy ki lehet magyarázni a 2006-os rendőr brutalitást, de a Síp utcában véresre vert R.M.-en való gúnyolódása minősíthetetlen volt.

Vajon hozta a ciánkapszuláit is?

Még ezt se tanultad meg, mialatt közöttük ültél?
"Erőszak és gyűlölet, hazugság és rágalmazás, verés és öldöklés - ezek a módszerei a jakobínus-leninista hatalomhordozóknak." (Adam Michnik, 1984)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés