Lukácsi Katalin Röhrigről: Mintha Jézus vallotta volna meg preferenciáját

2021. október 11. 8:54
A színész kiállt Márki-Zay mellett, mire a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja erős gesztusra ragadtatta magát.

Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője nemrég a Facebook-oldalán osztotta meg Márki-Zay Péter kampányszlogenjét, erre reagált a közösségi oldalán Lukácsi Katalin:

„Jaj. Ez kicsit számomra olyan, mintha Jézus vallotta volna meg preferenciáját. Ráadásul Péter beszédében tegnap fel is figyeltem egy elemre, amit korábban egyedül Röhrig Gézától hallottam.

Fel is ugrottam örömömben a backstage-ben.

Amikor Márki-Zay Péter arról beszélt, hogy ne etessük a gyűlölet és a megosztás lelkét, hanem szeretetben kapaszkodjunk össze. Így van!”

Kép forrása: Lukácsi Katalin Facebook-oldala

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az alapító atyátok pont az ellenkezőjét mondta: etesd a gyűlöletet emberek és alkotások ellen.
"A munkásoknak arra kell törekedniük, hogy...ne szálljanak szembe az úgynevezett kilengésekkel, a népnek a gyűlölt egyének vagy gyűlöletes emlékű középületek elleni bosszújával, ne csak tűrjék ezeket az eseteket, hanem ragadják magukhoz a vezetésüket."
(Marx - Engels: A központi vezetőség üzenete a Kommunisták Szövetségéhez, 1850 március)

MZP és ez a hölgy is olyasmit tesznek, ami teológiailag tilos: Jézust senki sem sajátíthatja ki a saját céljaira, mert ő egyetemes szeretet, mindenki Megváltója. MZP és ez a hölgy katolikusnak mondja magát, de akkor tartsák magukat a katolikus hittételekhez.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés