Megjött a Závecz nevű villamos

2021. október 6. 12:36

Hont András
Facebook
Karácsony Gergely esetleges kudarca után ebben az országban több főszerkesztőnek le kéne mondania.

„Megjött a Závecz nevű villamos is – még egyértelműbb számokkal arra vonatkozóan, hogy kinek is kéne visszalépnie. De ez most számomra másodlagos, mindenkitől elnézést kérek, de engem ennél a helyosztó mérkőzésnél jobban érdekel, hogy lesz-e valaha még szavahihető elemzés és valódi sajtó Magyarországon. Ezek a sorok ugyanakkor jelentek meg, az első a Závecz.

És akkor egy fél jó szó Fekete-Győr Andrásról. Igen, ekkora bukta után az a minimum, ha  valaki bizalmi szavazást kér maga ellen, és ő megtette. Azonban, ha tényleg ez az eredmény, amit látunk, akkor itt van nagyobb vesztes, mint ő. Karácsony Gergely esetleges kudarca után (és ebbe egy kínkeserves, mindent bevető, utolsó tartalékokat is mozgósító győzelmet is beleértek) ebben az országban több főszerkesztőnek le kéne mondania.”

Kép forrása: Hont András Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én is csodálkozom, hogy ennyi hülye ember él köztünk, akik beveszik, hogy egyrészt van lehetőségük miniszterelnök személyéről szavazni, másrészt, hogy a miniszterelnök egymagában teljhatalommal bír a törvényalkotás és végrehajtás területén is. Mintha számítana, mit mond, ígér Márki-Zay, vagy Karácsony úgy, hogy egyetlen képviselő sem áll mögötte, nemhogy parlamenti többség!

Még a nevét sem tudod leírni, de neki szurkolsz??? Igazi értékelvű választás.

Csak , agyhalott, nem Orbánék fognak szívni, hanem mi, akik nyöghetik majd az adóterheket, a magas rezsiköltségeket és az idetelepített migránsokat.
Orbán kipiheni az elmúlt 12 évet és négy év múlva visszajön.

A mi rémálmunk. Orbán már bevonul a történelembe, mint aki Magyarország virágkorának kormányfője volt. De mi nyögni fogjuk a hülyeségedet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés