A LIBE-bizottság szerint romlott a jogállamiság helyzete

2021. október 4. 7:22

Trombitás Kristóf
Facebook
Magasról szarunk rájuk.

„Tudjátok, ők azok az illetők, akik az elmúlt napokban fontoskodva járták a méltóságok irodáit, Donáth ügynök iránymutatásával. És csodák-csodájára, szerintük rosszabb a helyzet most, mint 2018-ban! Lesokkolódsz, nem hiszed el!

Tudjuk, mi a dörgés: mindaddig »romlik« a helyzet, ameddig nemzeti, szuverenista kormánya van az országnak. Aztán hopp, ha az ellenzék érkezne, hirtelen mindent tökéletesen rendben találnának. Ezt a kutyakomédiát mi szívesen eljátsszuk sokadszorra is, de azért remélem, érzik: valójában magasról szarunk rájuk.”

Kép forrása: Facebook-videó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát igen, oda a jó modor ebben az ügyben.
Olvastam az osztrák hölgy, Bettina Vollath a nyilatkozatát. Valahogy az volt az érzésem, hogy a nő tényleg nem tudta, hogy hülyeségeket beszél, inkább meg volt vezetve. Persze a Donáth Anna, Delbos-Corfield, meg ezek feketeövesek (tuggyukkik), ők pontosan tudják, hogy miról van szó.

De az igazi jelenség mégis csak az, hogy a nyilvánvaló hülyeséget beszopják az EU politikusai. Ők azok, akiknek az eseráj be tudja magyarázni, hogy románia népszavazássl szerezte el Erdélyt Magyarországtól.

Hagyd a francba ezt a trógert! Ez ugyanaz a faszi, mint a többi retek balos troll, csak éppen játssza a toleránsat. Tele van velük a Mandi, minden formában, de mind ugyanaz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés