Dúró Dóra irodájának kirakata kavart botrányt Józsefvárosban

2021. október 3. 12:08
Sátly Balázs önkormányzati képviselő kezdeményezi, hogy a Tulajdonosi Bizottság következő ülésén vizsgálja felül a Mi Hazánk józsefvárosi irodájának bérleti szerződését, az arra kiragasztott plakát miatt – adta hírül az ATV.

„Engem nem zavar ha valaki náci, amíg a négy fal között csinálja. Dúró Dóra képviselőasszony József körúti irodájából viszont sajnos kifolyik a szenny” – ezt írja Sátly Faceboook-oldalán közzétett fotója mellé, amelyen a Mi Hazánk irodájára kiragasztott, „Nem lehetünk cigányország” feliratú plakát látható.

Az 1Magyarország Kezdeményezés szintén Facebook-oldalán fejezte ki tiltakozását a Mi Hazánk Mozgalom VIII. kerületi irodájára kiragasztott plakátja miatt.

„E förtelmes plakát, s annak üzenete nem pusztán hazánk polgárainak, legnagyobb lélekszámú kisebbségének emberi jogait, méltóságát tiporja sárba, hanem egyértelmű és nyílt gyűlöletbeszéd, színtiszta, náci, fasiszta alapvetésű retorika, amely ebben a formájában egyértelműen uszításnak minősül” – írják, hozzátéve, hogy feljelentést tesznek a mozgalom ellen.

Józsefváros polgármestere, Pikó András is közösségi oldalán adott hangot annak, egyetért Sátly kezdeményezésével.

„Mélységesen egyetértek vele: nem tűrhetjük, hogy az önkormányzat tulajdonát, tehát a mindannyiunk közös tulajdonát használó bérlő azt akár a józsefvárosi cigányok, akár más közösséggel szembeni uszításra használja” – áll Pikó bejegyzésében.

Összesen 120 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizony, nem lehetünk. Ha Brüsszeltől függ, szerecsen ország vagy iszlám kalifátus leszünk.

Zokni úrnak az beleférne, ha 18 éven felüli, még nem szült cigánylányok önkéntes miskárolásáért ötven millió forintot kapnának?

Igazad van, komoly pénzeket kellene fizetni még nem szült cigánylányok önkéntes sterilizálásáért. Ötven millió?

Ne butáskodj már- ha tudnák kimaxolnák a pénzt. Ötven millió aprópénz cigánylányonként 3-4 meg nem született emberiség aranyáért. Ennél egy nagycsalád, dédunokáig számolva többszörösébe kerül nekünk adófizetőknek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés