Úgy látszik Shilling Árpádnak fogalma sincs a demokráciáról

2021. szeptember 30. 16:11

Kötter Tamás
Facebook
A Fideszt összehasonlítani az MSZMP-vel nem más, mint a kommunizmus bűneinek relativizálása.

„Úgy látszik Shilling Árpádnak fogalma sincs a demokráciáról, a Fideszről, de még az MSZMP-ről sem. A rendező, – akit a normalitás mellett elkötelezett közönség onnan ismer, hogy rendezett egy darabot, amelyben a művészet középpontjában az állt, ahogy saját felesége a színpadon elégít ki két férfit – értékelte az előválasztást és az MSZMP-hez hasonlította a Fideszt.

Schilling szerint a nép végre saját kezébe vette a sorsát és szervezett egy demokratikus választást. Javaslom, hogy vizsgáljuk meg a liberálisok főellenségét, a tényeket! A 106 egyéni választókerületben a pártok megállapodása alapján 11 körzetben kizárólag 1 jelölt indult a jelöltségért. Ez a megoldás azt a kommunista gyakorlatot idézi, amikor tényleg bárki indulhatott a választásokon, akit a Hazafias Népfront jelölt.

Ezekben a körzetekben olyan szép egyezségek születtek, mint a Jobbik felsorakozása a gyurcsányista Varju László mögé. Megállapítható, hogy ebben a 11 körzetben egy állampolgárt sem vontak be a döntéshozatalba, tehát a jelöltállítás pontosan 0% demokráciát tartalmazott.”

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés