Nem védünk valakit csak azért, mert a mi kutyánk kölyke

2021. szeptember 27. 15:39

Karácsony Gergely
Facebook
Számomra nem elfogadható az offshore-ozás és nincs mentség a náci karlendítésre.

„A saját etikai normáim világossá tétele Tóth Csaba esetében már hozzájárult a helyes döntés meghozatalához. Hátha más esetben is segít, ezért megismétlem: számomra nem elfogadható az offshore-ozás és nincs mentség a náci karlendítésre. Nincs kettős mérce, nem védünk valakit csak azért, mert a mi kutyánk kölyke.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát Gelgő, ezt boxold le a Gyurcsány családdal.

Karácsony úgy viselkedik ezekben a témákban, ahogy Horn Gyula anno. Csak a vaskorona hiányzik a fejéről.

,,Németh Miklós beszélt a Bonn melletti Gymnich palotában megtartott titkos találkozóról is, amelyre külügyminiszterével, Horn Gyulával utazott, hogy Helmut Kohl német kancellárral és Hans-Dietrich Genscher külügyminiszterrel találkozzon. Kohl szemébe könny szökött, amikor közölte vele, hogy Magyarország megnyitja határait Ausztria felé az országban tartózkodó több mint százezer keletnémet menekült előtt - mondta Németh Miklós. "Háromszor is megkérdezte, mit szól hozzá Gorbacsov" - idézte fel Kohl szavait. Két héttel később, szeptember 11-re virradó éjjel megtörtént a határnyitás. A

z újságíró felvetésére a volt miniszterelnök cáfolta, hogy Horn Gyula tájékoztatta volna Kohlt és Genschert a határnyitásról. Németh Miklós úgy reagált: el kell olvasni Helmut Kohl memoárját az eseményekről. Hozzátette: "Horn Gyula ismert volt arról, hogy szerette magát előtérbe helyezni."
Arra a kérdésre, hogy ha visszaforgathatná az idő kerekét, mi az, amit másképp tenne, Németh Miklós azt mondta: Franz Vranitzkyvel együtt, kamerák előtt nyitná meg a határt.,,
https://mult-kor.hu/20140819_h..

AMIKOR A BŰZKOMMANDÓRA BÍZZÁK A VÁLASZTÓK IRÁNYÍTÁSI JOGÁT, ez van.
A Gyurcsány vezette Jobbikkal kiegészült baloldal képtelen Budapestet városként működtetni. Karácsonyék ehhez a munkához szükséges minimális tehetséggel és munkabírással nem rendelkeznek, emellett a várost csak egy, a kormánnyal szembeni erőközpontnak, feszültséggócnak, költségvetését felhasználandó KIRABOLANDÓ erőforrásnak tekintik.

Ezért nem épül szinte semmi, ezért mocskosak, elhanyagoltak és veszélyesek az ellenzéki kerületek utcái, közterei; BUDAPEST a szó eredeti és átvitt értelmében: BŰZLIK KARÁCSONYÉKTÓL.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés