Visszalép az előválasztástól Tóth Csaba

2021. szeptember 27. 14:10

A hírt maga a politikus jelentette be a „Mi történt?” címmel meghirdetett sajtótájékoztatóján.

2021. szeptember 27. 14:10
null

Visszalép az előválasztási indulástól az MSZP-s Tóth Csaba – jelentette be ő maga a „Mi történt?” címmel meghirdetett sajtótájékoztatóján.

Tóth Csaba szerint kardinális kérdés lett a miniszterelnök-jelöltek vitájában az ő személye. A szocialista politikus szerint olyan támadások érték, amelyek ellen nem volt módja védekezni és támogatói is kihátráltak mögüle. Karácsony Gergelyt többször is „a volt miniszterelnök-jelöltemnek nevezte”. Elmondta azt is, hogy a kampány előtt azzal fenyegették meg, hogy ha nem száll ki a politikából, akkor megölik. Erről állítása szerint Karácsony Gergely is tudott.

Nekem erre a politikai mocsárra nincs semmi szükségem. Úgy döntöttem, hogy visszalépek a jelöltségtől.”

– mondta Tóth.

Az elmúlt napokban Karácsony Gergely, Jakab Péter és a DK is kihátráltak a zuglói szocialista jelölt mögül, egyedül az MSZP döntött úgy, hogy nem lépteti vissza a jelöltjét.

, hogy nem lépteti vissza a jelöltjét.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2021. szeptember 27. 18:01
Tavasszal TCS indul egyéniben FIDESZ, Hadházy, TCS?
DJDJ
2021. szeptember 27. 17:11
Zuglonak most egy igazi 007 magánnyomozó ja lesz.
sersem
2021. szeptember 27. 16:46
Vissza lépett, mielőtt elástak volna. Ismeri a szabályokat, első a Párt érdeke, bármilyen új Kaméleon Párt is az ellen, de főnök akkor is csak egy van a bolsik mögött.
olajfa1
2021. szeptember 27. 16:28
NA EZ A KILÉP-tetés MUTATJA MEG HOGY KI A KIRÁLY A MOSLÉKÉK KÖZÖTT!!! SZÓ NINCSEN "IDEOLŐGIÁRÓL"!!! csak és csakis Gyurcsány királyságáról van szó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!