Győzött az igazság, Tóth Csaba elbukott

2021. szeptember 25. 22:33

Donáth Anna
Facebook
Tegyünk azért, hogy megtisztítsuk az ellenzék oldalát, mert csak egy tisztességes együttműködésnek van esélye a korrupt kormánypártokkal szemben.

„A pártok által közösen szervezett előválasztás nemcsak arról szól, hogy kiválasszuk azokat, akik képesek legyőzni a Fidesz jelöltjét a 2022-es választásokon. Arról is, hogy végre ne csak beszéljünk az elszámoltatásról, hanem tegyünk is érte. Tegyünk azért, hogy megtisztítsuk az ellenzék oldalát, mert csak egy tisztességes együttműködésnek van esélye a korrupt kormánypártokkal szemben.

Ezért kellett nekünk momentumosoknak, mindenkivel szemben, kezdetben teljes ellenszélben, a végsőkig kitartanunk Hadházy Ákos mellett. Először minden előválasztáson résztvevő párt felsorakozott ellenünk: a Kétfarkú Kutyapárt kivételével minden egyes ellenzéki párt az MSZP-s Tóth Csabát támogatta. A DK is. A Jobbik is. A Párbeszéd is. Az LMP is.

Végül azonban győzött az igazság: egyik napról a másikra összeomlott Tóth Csaba támogatottsága. Mi, momentumosok azzal a céllal veszünk részt az ellenzéki összefogásban, hogy belülről tisztítsuk meg az ellenzéket. Köszönjük mindazoknak, akik támogattak minket ebben, akik kiálltak a közélet megtisztításáért, az igazság mellett.Jó látni, hogy az előválasztással működik a demokrácia, és hogy demokráciában működik a független sajtó.

A 444 újságíróinak kitartó munkája is kellett ahhoz, hogy kiderüljön az igazság és sokan értesüljenek is a kényes ügyekről. Kérlek titeket, hogy most az előválasztáson éppen ezért támogassátok a Momentum jelöltjeit, mert mi vagyunk a garancia arra, hogy nem csak Zuglóban, de az egész országban új, igazságos közéletet építünk.”

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olyan rossz érzést kelt ez a mondat.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés