Veszélyben a második forduló!

2021. szeptember 24. 18:49

Bizonytalanná vált a fellángoló remény.

2021. szeptember 24. 18:49
null
Lukácsi Katalin
Facebook

„Az ellenzéki pártok és a civilek egy roppant közéleti és közszolgálati innovációt vezényelnek le most sikeresen. Méltatlanul esik sok szó a leállásról, hiszen az előválasztás sikeressége megkérdőjelezhetetlen. Még az olaszliszkai sátornál is állandó volt az érdeklődés, ugyanígy Abaújszántón vagy Jászberényben és bárhol, ahol járok, országosan pedig messze meghaladja a várakozásokat. Az aktivisták fáradtsága és a sorban állók türelme is erőt adó.

Most mégis veszélybe került minden áldozat, és bizonytalanná vált a fellángoló remény. Lehetséges ugyanis, hogy nem lesz második forduló. Nem lesz második forduló, ha a legfegyelmezettebb párt szimpatizánsainak részvétele aránytalanná válik. Ha jelöltjük megszerzi az 50 % + 1 szavazatot. 

Dobrev Klára alkalmassága és rátermettsége nem kérdés, tavasszal azonban esélytelen Orbán Viktorral szemben. Szomorú és igazságtalan az, hogy ezt is mérlegelni kell, de túlzás volna az ellenzéken belül az 50 %-ot meghaladó eredmény is. A Demokratikus Koalíció ügyes és jól szervezett párt, nekik hála komoly tétje és súlya lett már az első fordulónak is.

Menjünk el minél többen, hogy a lehető legigazabb eredmény szülessen, és hogy a kormánykritikus polgárok közül a legelfogadottabb jelölt nyerhesse októberben a második fordulót!”

 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. szeptember 25. 21:28
Lukácsi katalin már minden vót. Ami még mnem vót az 1 nagy Lófax,ahogy Szaharházy Ákos ajánlotta., Sztem jót tenne.
Performan
2021. szeptember 25. 19:28
Tényleg létezik olyan ellenzéki szimpatizáns, aki hiszi, hogy számít a szavazata? :-D
barany
2021. szeptember 25. 18:16
Apropó! Ki ez a Lukácsi Katalin?
Cséfy
2021. szeptember 25. 17:17
--
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik