Schiffer: Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja

2021. szeptember 24. 14:26

„Jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót” – írta az LMP volt elnöke.

2021. szeptember 24. 14:26
null

Amint arról mi is beszámoltunk, börtönnel fenyegette Orbán Viktort Jakab Péter a parlament hétfői ülésnapján, megjegyezve azt is, hogy „a börtönben Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória!” Miután a Jobbik-elnök miniszterelnök-jelölt társai nem határolódtak el nyilvánmosan a megjegyzéstől, Schiffer András is megszólalt az ügyben.

„Igazán nem értem, miért kéne a többi ellenzéki vezetőnek úgymond elhatárolódnia Jakab Pétertől azért, mert hétfőn – a parlamentben – börtönben elkövetett homoszexuális erőszakkal fenyegette Magyarország miniszterelnökét. Pontosan az történt, ami a parlamenti trógertrócsányizásból, lófaszozásból egyenesen következik. Megérdemlik egymást” írta közösségi oldalán az egykori LMP-elnök.

„A Jobbik amúgy tényleg megváltozott: az elmúlt években – a kompatibilitás kedvéért- a nemzeti radikalizmust, a szuverenizmust, a modernitás-kritikát kiölték belőle és meghagyták benne azokat a primitív indulatokat, amiket széliránytól függően lehet zsidók, cigányok, homoszexuálisok, vagy éppen politikai ellenfelekkel szemben felkorbácsolni” – tette hozzá Schiffer.

„Nem, Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja. S jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót” – zárult a bejegyzés.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Kapcsolódó cikkek

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcus Gravius
2021. szeptember 25. 21:46
Schiffer ezzel nagyon betalált a jobbiknak! Ezért kedvelem őt. A jobbik a legostobább, legprolibb gyökerek pártja már... a hazafiak már átpártoltak a Mihazánkhoz... csak a lumpen, büdös prolik szavaznak már a Jobbikra...a jákob ifjak.
Tatulus
2021. szeptember 25. 16:59
Schiffer csak azt mondta ki, amit az értelmesebbje már régen tud Jakabról - 3B-s lumpenproli, azaz "büdös bunkó bohóc"! A 3. bét Orbántól kapta, bár a 2B is tökéletesen jellemzi ezt a senkiházi alakot! Magam már rég leírtam, van kb. 20% lumpen-csürhe, akik bármire képesek és bárkikre uszíthatóak - ugyanis az ócska, semmire se jutó életük miatt másokat hibáztatnak, ha lehet büntetnek is - holott egyedül ők a felelősek! Jakab egy gyáva,senkiházi féreg, aki verőemberek mögé húzódik, ha fenyegetést érzékel.
Agnieszka
2021. szeptember 25. 11:55
A népes Schiffer család előtt a nehéz évek után tényleg kinyílt világ, az országban meg következett az 1848-49-es tényleges szabadságharc utáninál véresebb és kiterjedtebb megtorlás, az TSZ-esítés utolsó, botrányos, erőszakos menete, majd miután a Vályi az izzó vasban végezte, a gazdaság lerohasztása, az ország kirablása és eladósítása. A remek eocén "fejlesztés", hitelből. Nem igazán elegáns és tisztességes ezek után Schiffer politikai pályán mozgása. Nagyon szép egy sikeres ügyvédi karrier is. Akárhogyan is, a családja igazi haszonélvezője volt annak a politikai hatalomnak, rendszernek, amely működésének "eredménye" közismert, bár nem eléggé.
Elmekortan
2021. szeptember 25. 11:03
Itt van a horda! Gál Junioe Gréczy Czeglédi szervezi az összes agyament gyűlölködö oláh tót ruszki itt acsarkodik öklendezik. Jó pénzért fizetett lincselők hóhérok. Jól jegyezzétek meg, amit mondok Világbanki kölcsön minden adóbevétel az IMF -hez Veres Jani Oskó Peti Kornai Jani már számolnak. Megadóztatják a NYUGDÍJADAT. AMERIKAI típusú egészségügy lesz magán rendelő kórház gyógyintézet német árakon Magániskola alsó 80 százaléknak írás olvasás se. Hogy afrikaiak polinézek fel tudják venni a versenyt. Minden belpesti lakás bérlakás jelenlegi lakók mérhetetlen kárpótlást kapnak ők költözhetnek a Svábhegyre budai hegyekre. Berlakásprogram kabuliaknak bejrutiaknak. Eus támogatással. Ez csak a kezder
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik