Schiffer: Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja

2021. szeptember 24. 14:26
„Jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót” – írta az LMP volt elnöke.

Amint arról mi is beszámoltunk, börtönnel fenyegette Orbán Viktort Jakab Péter a parlament hétfői ülésnapján, megjegyezve azt is, hogy „a börtönben Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória!” Miután a Jobbik-elnök miniszterelnök-jelölt társai nem határolódtak el nyilvánmosan a megjegyzéstől, Schiffer András is megszólalt az ügyben.

„Igazán nem értem, miért kéne a többi ellenzéki vezetőnek úgymond elhatárolódnia Jakab Pétertől azért, mert hétfőn – a parlamentben – börtönben elkövetett homoszexuális erőszakkal fenyegette Magyarország miniszterelnökét. Pontosan az történt, ami a parlamenti trógertrócsányizásból, lófaszozásból egyenesen következik. Megérdemlik egymást” írta közösségi oldalán az egykori LMP-elnök.

„A Jobbik amúgy tényleg megváltozott: az elmúlt években – a kompatibilitás kedvéért- a nemzeti radikalizmust, a szuverenizmust, a modernitás-kritikát kiölték belőle és meghagyták benne azokat a primitív indulatokat, amiket széliránytól függően lehet zsidók, cigányok, homoszexuálisok, vagy éppen politikai ellenfelekkel szemben felkorbácsolni” – tette hozzá Schiffer.

„Nem, Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja. S jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót” – zárult a bejegyzés.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 221 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab Péter átfestette a cégtáblát, de a bunkó csőcselék szinkronhangja maradt.

barany szerintem férfi. Schiffert nem lehet ezzel a tömény borzalom társasággal összehasonlítani. A családi hátterével szerintem jobb lenne, ha nem próbálna a politika világában vezető szerephez jutni, de azért abban a háttérben is NAGYON vannak fokozatok.

A tébolyultak színi előadását Tordai, kabul rózsája, maga a NAGY Cipolla kezdte, ez a szerencsétlen Jákob folytatta. Az elején kellett volna, a cöf-cöf idején szólni.

A CÖF-öt nyilván sokan NEM szeretik, de nagy része volt abban, h. az önmagukat lejárató, a magyar gazdaságot a szakadék szélére vezető MSZP-SZDSZ kormányok korszakát demokratikus választás útján le lehessen zárni. Akkor most rossz-e a CÖF, v. tisztességes emberek a haza javát szolgáló társasága?

Tordai szeretett "civiljei" ennek az árokba-vezetésre önmagát specializált balos társaságnak az ismételt kormányra kerülésén munkálkodnak.

Orbán Viktor valóban "mesterfokozatú címfestő", mert egyre jobb minden Magyarországon a kormányzása óta...

Igen, sajnos nem. Jobb lenne, ha lenne saját családja, ez sem jó egy politikai aktornál, h. NINCS.

Volt egy Tények és Tanúk sorozat, ebben megjelent Szakasits Klárától a Magamról és másokról c. memoár. Érdekes volt. Ő a klán "ősanyja", fiatalon három kisgyerekkel bujkálva a német megszállás életveszélyes évében, mikor minden hét menedékben az életet jelentette a kint biztos halál helyett, majd pünkösdi királynőség a háború végétől, folytatódott kínkeserves, debreceni száműzetéssel öt kisgyerekkel (mialatt férje, szülei börtönben sínylődtek), valamelyik debreceni kórház csecsemő és újszülött osztályán ápolónőként átkínlódott évekkel és végül a rehabilitációval és csodálatos révbe éréssel, 56 előtt. Schiffer később évekig volt norvégiai nagykövet.

Mindig sok barátnőm volt, de a legjobb, gimis osztálytársnőm édesapja a katonai perek egyik vádlottja volt magas rangú katonatisztként, az ő családjuk sorsa összehasonlítva a virtigli pártosékkal, nagyon fájdalmas. Náluk a gyerekek nem tanulhattak és az unokák élete lehetett csak sikeres minden szempontból. A barátnőm az osztály egyik legjobb tanulója volt, kiválóan sportolt, mégsem mehetett egyetemre, Schifferék előtt a nehéz évek után kinyílt a világ.

A népes Schiffer család előtt a nehéz évek után tényleg kinyílt világ, az országban meg következett az 1848-49-es tényleges szabadságharc utáninál véresebb és kiterjedtebb megtorlás, az TSZ-esítés utolsó, botrányos, erőszakos menete, majd miután a Vályi az izzó vasban végezte, a gazdaság lerohasztása, az ország kirablása és eladósítása. A remek eocén "fejlesztés", hitelből.

Nem igazán elegáns és tisztességes ezek után Schiffer politikai pályán mozgása. Nagyon szép egy sikeres ügyvédi karrier is. Akárhogyan is, a családja igazi haszonélvezője volt annak a politikai hatalomnak, rendszernek, amely működésének "eredménye" közismert, bár nem eléggé.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés