Jared Kushnerrel is találkozott Szijjártó Péter New Yorkban

2021. szeptember 23. 15:15

A magyar külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ ülésére érkezett az amerikai nagyvárosba, itt találkozott a korábbi amerikai elnök, Donald Trump vejével.

2021. szeptember 23. 15:15
null

Szijjártó Péter közösségi oldalán számolt be arról, hogy New York-i látogatása során egyeztetett Jared Kushnerrel, a korábbi amerikai elnök, Donald Trump vejével is. Mint írta: „Trump elnök alatt történelmi csúcspontjukra értek a magyar-amerikai politikai kapcsolatok. Az együttműködés mellett barátságok is épültek. Jared Kushnerrel, a korábbi elnök vejével és tanácsadójával is hamar barátságot kötöttünk és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy Jarednek az egész világ hálás lehet, hiszen hosszú évtizedek reménytelenségét követően neki köszönhetően indultak el a megbékélés irányába mutató folyamatok a Közel-Keleten.

Az Ábrahám-megállapodások megteremtették a kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatok létrehozását Izrael és az arab országok között.”

Címlapkép forrása: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. szeptember 23. 19:57
Egy Tiborcz - Kushner találkozónak jobban örültem volna! :-D Akkor mekkora visítozás lenne! :-D
Imre Debrecen
2021. szeptember 23. 18:42
Tovább tart az elszigetelődés! Senki nem áll szóba ennek a kormánynak a tagjaival..... Balliberálisék, ezt már rég megjósolták!
yndi
2021. szeptember 23. 18:38
Minek?
files32
2021. szeptember 23. 16:42
Pezsgö ize a számban, Egy szexbomba édes teste, Finom remegés a lábban. Az aston martin volánjánál öngyújtó lángja lobban, 320 lóerö, 8 henger Együtt robban. Cartier az óra, Yves-saint lauren ing, Kétárbócos jachtom Az öböl kék vizén ring. Monte carlo mellett A múlt szivarfüstbe vész, Mikor 180-nal hajnalban Hazafelé mész. Refrén: Megnyerem, (Don't, don't you stop) Vagy megveszem (Don't, don't you stop) De innen hogyha kell, Csak elveszem. Kapjunk be valamit Gyorsan carson, Két croissant rendel. Együnk lazacot borban, Esendö az ember. A szoknyád alól súgom: Baby love me tender. Te is tudod jól, Hogy a nevem isten Nem ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik