Jared Kushnerrel is találkozott Szijjártó Péter New Yorkban

2021. szeptember 23. 15:15
A magyar külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ ülésére érkezett az amerikai nagyvárosba, itt találkozott a korábbi amerikai elnök, Donald Trump vejével.

Szijjártó Péter közösségi oldalán számolt be arról, hogy New York-i látogatása során egyeztetett Jared Kushnerrel, a korábbi amerikai elnök, Donald Trump vejével is. Mint írta: „Trump elnök alatt történelmi csúcspontjukra értek a magyar-amerikai politikai kapcsolatok. Az együttműködés mellett barátságok is épültek. Jared Kushnerrel, a korábbi elnök vejével és tanácsadójával is hamar barátságot kötöttünk és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy Jarednek az egész világ hálás lehet, hiszen hosszú évtizedek reménytelenségét követően neki köszönhetően indultak el a megbékélés irányába mutató folyamatok a Közel-Keleten.

Az Ábrahám-megállapodások megteremtették a kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatok létrehozását Izrael és az arab országok között.”

Címlapkép forrása: Facebook

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az biztos, hogy - a magyarság és a zsidóság nagy szerencséjére - egyikük sem egy Piara Powar-féle elfajzott zsidó...
"Van, aki a vb-ről is kizárná a magyar válogatottat: “Hagyták, hogy a rasszizmus tomboljon Magyarországon”
2021. SZEPTEMBER 23., CSÜTÖRTÖK, 16:26
A FARE szerint nem elég a FIFA és az UEFA büntetése sem, jobb lett volna, ha halmozottan, akár a vb-ről történő kizárással sújtják közösen Magyarországot a rasszista vádak után.
"...a halmozott büntetés elve nem érvényesült, így a stadionon belüli rasszizmus problémája sem fog megoldódni a magyaroknál hosszabb távon – mondta az AP-nek Piara Powar, a FARE (FOOTBALL AGAINST RACISM IN EUROPE), AVAGY A “LABDARÚGÁS A RASSZIZMUS ELLEN EURÓPÁBAN” NEVŰ SZERVEZET ÜGYVEZETŐJE.
"Ha minden eddigi magyar kihágást számításba vettek volna, akkor a magyarok a vb-kizárással is szembenézhettek volna és egy valóban megoldást jelentő intézkedés lépett volna életbe. Sokkal jobban együtt kellett volna működnie ez ügyben a FIFA-nak és az UEFA-nak" - makogja habzó szájjal AZ ELFAJZOTT ZSIDÓ: PIARA POWAR.
Miután csak és célzottan Magyarország elleni hadjáratot folytat, - a többi ország stadionjában mindent lehet, himnuszt fütyülni, Gulácsit megdobálni, a szurkolóknak összeverekedni, egymást letaposni, - az hidegen hagyja ezt a szemetet, meg a szemét elfajzottzsidó-szervezetét, a FARE-t, benne a magyarországi spion JÓSA BÁLINT nevű másik szeméttel.

Majd megtudod, de inkább ne tudnád meg, jobb lenne neked.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés