Patrióta: Ha Gyurcsányék megszerzik a hatalmat a migráció veszélyt jelen Magyarországra (videó)

2021. szeptember 22. 17:55

„El tudjátok képzelni, hogy Karácsony nemet mond majd Sorosnak, amikor az lesz a parancs, hogy nyissuk meg a határainkat?” – kérdezi Rákay Philip.

2021. szeptember 22. 17:55
null

Soros György a The New York Times-ben megjelent cikkét elemzi Rákay Philip a Patrióta legújabb videójában. A kommunikációs szakember az írás alapján úgy véli, újabb, minden eddiginél nagyobb migrációs hullámot tervez elindítani Soros György, ennek érdekében átalakítja nemzetközi hálózatát is. Úgy véli, amennyiben „Karácsonyt maga előtt tolva Gyurcsány szerzi meg a hatalmat” jövőre, ez az afgán válságot követően Magyarországra nézve is valós veszélyt jelent.   

Borítókép: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2021. szeptember 23. 20:05
Rohad a libbancs oldal,újra győz a Fidesz,2/3-al !!!!!
VakzKommondor
2021. szeptember 23. 19:17
Meglátom ez az ostoba fejet, mindig mosolyognom kell
Akitlosz
2021. szeptember 23. 12:15
Ugyan nem. A migráció veszélyt jelent Magyarországra. Akárki is szerzi meg a hatalmat, akkor is.
Andilla
2021. szeptember 23. 11:48
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakul. Tizenöt év toleráns-demokratikus-sokszínű-befogadó-multikulti-stb. ország után fantasztikus érzés volt visszaköltözni Európának ebbe az "elmaradott" részébe: először a csehekhez, aztán haza. Nagyon nem bántam meg, sőt! És még csak B-tervem sincs arra az esetre, ha ezt valakik itt is elkúrnák. Elég tudatosan nyomatják a Kalergi tervet. Azért reménykedem, hogy sikerül megállítani - legalább ezen a környéken maradnak normális viszonyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik