Nincs épeszű magyarázat Jakab viselkedésére

2021. szeptember 22. 10:59

Skrabski Fruzsina
Facebook
Mondott már mindent Orbánra és mivel fokozni akarta, eljutott a nemierőszak kívánásáig.

„Vannak viselkedési szabályok. Ez olyan, hogy már a kétéves gyerek is tudja. Bemegyünk a boltba, köszönünk! Az iskolában jelentkezünk, amikor valamit mondani szeretnénk! Nem káromkodunk! Vannak viselkedészavaros gyerekek, akik nem tudják az alapvető normákat betartani, velük külön foglalkozik a tanár, a pszichológus és a családsegítő. A viselkedési normákat azért tartjuk be, mert így tudunk együttélni, ezzel adjuk meg a minimális tiszteletet egymásnak. Gyurcsány lebontotta az öszödi beszéddel ezt a normát, mert miniszterelnökként káromkodott. Mindenki döbbenten állt, hogy: Így nem lehet viselkedni! Van egy kamaszos, lázadó attitüd, hogy nekem senki se mondja meg, hogy viselkedjek! De ezt egészséges felnőtt levetkőzi és betartja a szabályokat, leginkább azért, mert így tekintik normálisnak, no meg a kamaszos lázadás egy bizonyos kor felett, ciki.

Jakab Péterről már korábban is kiderült, hogy nem tud viselkedni. A kocsmai hőbörgők stílusában beszél és azt gondolja, hogy ez trendi. Már az összeesküvés-elméletemben odáig jutottam, hogy Jakab azért járatja le magát, mert már túl népszerű volt és ha nem tolja túl a biciklit, a végén még megválasztják miniszterelnök-jelöltnek, ezt meg ugye senki se akarja a csapatból. Nincs épeszű magyarázat Jakab viselkedésére. Egy okos, tanult, tanárember tudja, hogy mit lehet és mit nem! Vagy a másik, a bántalmazó kapcsolatok ördögi köre, logikája. Szóval, a bántalmazó kapcsolatban először csak lehülyézik a másikat, aztán legközelebb ez nem elég, szídják az anyját, ezt is fokozni kell, hát káromkodik az agresszív fél, végül üt. Mert mindig fokozni kell, a hatás érdekében. Jakabnál is ezt érzem, mondott már mindent Orbánra és mivel fokozni akarta, eljutott a nemierőszak kívánásáig. Ezt már csak a bántalmazó kapcsolatok logikája szerint, tettlegességgel tudná fokozni, remélem arra nem kerül sor! Nem lehet így viselkedni! Erről nem lehet vitatkozni! Azért kell legyen egy minimum!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Okos, tanult tanárember?
Én is azt kérdezem, hogy ugyanarról az emberről beszélünk?
Jakab hamarabb tűnik egy diszkó kidobófiújának, egy maffia csoportosulás nagydumásának, mint értelmes tanárembernek. Mondjuk, annak tűnik a legkevésbé.

Van sajnos épeszű magyarázat.

Jakabbal csatornáztatják be az apolitikus, leginkább lumpen réteg szavazatait Fletó listájára...

Igen alacsonyra tetted Jakobinus kedvéért a lécet. Szerintem még te is atugrod:-))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés