Már a villamos is dugóban áll a fővárosban

2021. szeptember 22. 12:27

A hirado.hu szerint Karácsony Gergely döntései miatt kialakult dugók már a kötöttpályás tömegközlekedést választókat is hátrányosan érintik.

2021. szeptember 22. 12:27
null

A hirado.hu olvasói fényképeket közölt cikkében, amelyeken jól látható, hogy a Népszínház utcában a 28-as villamos vonalán sorban állnak az autók a fővárosban egyszerre történő felújítások miatt.

A portál azt írja: az érintett szakaszon az autók a villamos sínen közlekednek, de mivel a kocsik nem tudnak kikanyarodni a Népszínház utcából a Nagykörútra, így annyira feltorlódik a sor, hogy gyakran egészen a II. János Pál pápa térig araszolnak a sofőrök.

„Emiatt aztán a kötött pályás villamos sem tud haladni, ezt a képet akkor készítettem, amikor egyik délután már vagy tíz perce várakozott a villamos, hogy beálljon a II. János Pál pápa téri megállóba” – idézi egyik olvasóját a lap.

A képek olvasói fotók

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mentafiu
2021. szeptember 27. 15:03
Dugó...kerékbilincs...autók... mindig csak ez megy... Van ennél sokkal súlyosabb gond is Budapesten pl a 50-100 éves lakóépületek amikben naponta van dugulás. A duguláselhárító meg nagyon drága és sok megbízhatatlan van... Miért nem lehet az omladozó épületeket megcsinálni? Akit érdekel: https://dugulaselharitas-fix-aron.hu/dugulaselharitas-budapest
Gáspár
2021. szeptember 23. 02:18
A demokratikus vezetésű fővárosunkba, a villamos is duguljon.
KannibálTatárÚr
2021. szeptember 23. 00:37
Tavaszig. Akkor már ME lesz.
zakar zoltán béla
2021. szeptember 22. 21:03
" A villamos is aluszik..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik