Az alpolgármester nem karlendít mosolyogva a zsidóellenes feliratok előtt, hanem integet a többieknek

2021. szeptember 22. 18:54

Ahogy ezt mindannyian szoktuk, mosolyogva, de csukott szájjal, jobb kezünket egyenesen fölemelve.

2021. szeptember 22. 18:54
Hont András
Hont András
Facebook

„Az alpolgármester, aki a Jobbik, a DK, az LMP, a Momentum és az MMM jelöltjeként indul az előválasztáson, nem karlendít mosolyogva a zsidóellenes feliratok előtt, hanem integet a többieknek, hogy jöjjenek oda egy csoportképre, ahogy ezt mindannyian szoktuk, amikor észleljük, ha egy kiállítás zsidók elleni pogromokat bemutató részénél nagyobb a tér, hogy mosolyogva, de csukott szájjal, jobb kezünket egyenesen fölemelve intünk a többieknek, hogy jöjjenek már oda egy csoportképre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2021. szeptember 24. 11:27
Áh! Csak mutatta, milyen magasan áll az udvarában az avar. ;D
bajai
2021. szeptember 24. 08:31
Dög unalmas ezen szívózni. Egyrészt teljesen hihető, hogy a többieknek jelzett. Másrészt ennek némileg ellentmond, hogy erről kép készült és nyilvánosságra került. Akár "karlendítés", akár nem, durva ez alapján megítélni egy embert.
DFK
2021. szeptember 23. 14:42
Mindig mondtam, a baloldal, ha a hatalomhoz jutáshoz az kell, még karlendíteni is fog. Na, már közel van a dolog, a baráti szélsőjobbnak már elnézik a dolgot.
Rocktoberi
2021. szeptember 23. 11:38
Az már szinte természetes reflex a ballib oldalon ahogy szánalmasan tagadott a kisnyilas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik