Melbourne-ben vizelettel öntöttek le oltásellenesek egy riportert

2021. szeptember 21. 10:52

A riporter onnan tudja, hogy húgy lehetett az ismeretlen folyadék, hogy a szájába is jutott belőle.

2021. szeptember 21. 10:52
null

A Channel 7 riportere, Paul Dowsley épp egy járványügyi korlátozások és kötelező oltások elleni tüntetésről számolt be, amikor egy tüntető tarkón dobta egy energiaitalos dobozzal. A dobás kapcsán számolt be arról, hogy már más tüntetők megrángatták már a nyakánál fogva, mások pedig leöntötték vizelettel. Dowsley elmondása szerint onnan tudja, hogy vizelet volt, hogy a szájába is jutott belőle.

Melbourne városát már napok óta tüntetések dúlják fel, mivel járványügyi korlátozásokat vezettek be és kötelezővé tették az építőipari dolgozók oltását. Beszámolók szerint 20 éve nem volt olyan erőszakos tüntetés a városban mint most szombaton.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2021. szeptember 21. 23:32
Nem baj, ha megint elnéptelenedik Ausztrália. Fegyenctelepnek indult, annak újra jó lesz.
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2021. szeptember 21. 23:21
Az antivaxxerek igazi nyomorultak, a proliság legalja fröccsen ki belőlük, nem csoda hogy magyarországon szinte kizárólagosan csak a DK antivaxxerkedik
szekuIa
2021. szeptember 21. 16:16
Nocsak, a nyugalom kontinense egy kis járványtól anarchiába süllyed?
MaBaker
2021. szeptember 21. 14:05
Ausztrália épp egy totalitárius rendszerbe süllyed, a mandin meg le"oltásellenes"-ezik azokat, akiknek nem tetszik, hogy 5 kilóméternél nem mehetnek messzebb a lakásuktól és covid karantén táborokba hurcolják az embereket ha csak láttak olyat az elmúlt héten aki fertőzött lehetett. Az ottani média meg ugyanúgy asszisztál ehhez mint a mandi. Ébresztő emberek!!!! Az oltástól nem múlik el ez a szar!!! Itt lesz jövőre is, meg utána is. És ha az Ausztrálokat be tudják darálni, akkor a választások után mi következünk!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik