Lefeküdt az IMF-nek, elvette a 13. havi nyugdíjat, Jámbor András mégis köszöni Bajnai támogatását

2021. szeptember 21. 12:47

Jámbor András magát szociáldemokratának mondja, mégis büszkén fogadja a megszorításairól híres politikus támogatását.

2021. szeptember 21. 12:47
null

A megszorításairól, például a 13. havi nyugdíj, valamint a közszféra 13. havi bérének elvételéről híres Bajnai Gordon is támogatja Karácsony Gergelyt, valamint Jámbor Andrást a baloldali előválasztáson.

Karácsony Gergely: Gordon, megtisztel a támogatásod

Mint közösségi oldalán megosztott videójában

azonban ezzel a főpolgármester nincs egyedül. Jámbor András is hasonlóan vélekedik.

Jámbor András: Köszönöm a megtisztelő szavakat és a támogatást!

A főpolgármesterhez hasonlóan ugyanis Jámbor András is eldicsekedett közösségi oldalán azzal, hogy a kormányzása alatti megszorításokról ismert Bajnai őt is támogatásáról biztosította a baloldali előválasztáson. Mint Jámbor büszkén idézte, Bajnai „jó szívvel” ajánlotta őt „a változást akaró józsefvárosiak és ferencvárosiak figyelmébe”.

A támogatásra büszke Jámbor, még egy közös fotót is csatolt bejegyzéséhez (fentebb), amely a többi között azért meglepő, mert Jámbor András magát „szociáldemokratának” tartja, amellyel nehezen összeegyeztethető Bajnai Gordon több, kormányzása idején bevezettett intézkedése, mint például a 13. havi nyugdíj, a közszféra 13. havi bérének elvétele, vagy akár az IMF-vel való szoros együttműködés. 

Ismert: miközben a lakosság nyakig úszott a devizahitelekben, Bajnai-kormány az IMF kérésére 600 milliárd forintos bankmentő csomagot fogadott el.

 

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KamuGeli
2021. szeptember 23. 14:04
Kisnácik, meg nagyok nálatok vannak. Meg büdös kommunisták. Együtt, egymásért!
Ronee
2021. szeptember 21. 19:23
Bajnait nagyon tolják mostanában...nem tudom mi a terv? Egyik balfasz hátba veregeti a másikat???
Amerigo
2021. szeptember 21. 18:55
A bamba nézésű jámbor ember ráküldte a csöves droidokat a posztra, mert szokatlanul sok dislike érkezett. Ezeket is fizeti gelgő vagy társadalmi munkában megy a dolog?
Parm
2021. szeptember 21. 18:34
Van 2021-ben politikus, aki azt gondolja, hogy Bajnaival parolázva szimpatikusabb lesz valakinek? Hihetetlen. Egy ostoba tök ez a Jámbor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik