Cseh Katalin szerint azért nincs céghálója, mert sokszor az autókereskedések is egy helyen vannak egy városon belül

2021. szeptember 21. 10:24

A momentumos politikust az ATV-ben is szembesítették a céges ügyeivel kapcsolatos vádakkal.

2021. szeptember 21. 10:24
null
  • Cseh Katalin az ATV műsorában a többi között elismerte:

    • valóban ügyvezetője volt 2018. januárjáig a Pannónia Nyomda Kft.-nek,
    • a cég váci telephelyét valóban ő létesítette,
    • valóban adott be pályázatot, amelyet később a Pannónia Nyomda Kft. meg is nyert,
    • valóban szerepelt az olimpia a cég pályázati anyagában, ami a politikus szerint annak ellenérse sem aggályos, a NOlimpia kampány egyik kiemelt szószólója volt

„Rendkívül feszült és ideges állapotban jelent meg Cseh Katka az ATV kamerái előtt” – számolt be a Bennfentes.net arról, hogy Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt. Az adás során Cseh Katalint több, céges ügyeivel kapcsolatos vád kapcsán is kérdezte a csatorna műsorvezetője.

Cseh a céghálót cáfolta, a tényeket nem

Kérdésre válaszolva a Momentum képviselője a többi között elismerte, valóban ügyvezetője volt a Pannónia Nyomda Kft.-nek, a cég váci telephelyét ő létesítette, és valóban adott be pályázatot is, amelyet később a Pannónia Nyomda Kft. meg is nyert.

De kérdésre válaszolva azt is megerősítette, hogy az olimpia is szerepelt a cég pályázati anyagában, „mint példa”, amire a cég által fejlesztett technológiát fel lehet használni. A politikus szerint ráadásul ez még csak nem is aggályos.

A Momentum által megfúrt budapesti olimpiára hivatkozva nyertek tízmilliókat Cseh Katalinék –> Bővebben is el szeretném olvasni.

 

„A valóság néha egyszerűbb, mint amit a propagandában felfújnak”

A céghálót illető vádra reagálva Cseh ugyanakkor leszögezte, szerinte „ez egy aljas lejáratási kísérlet, ez egy teljesen abszurd vád, egy totális alaptalan hazugságáradat”. A sajtóban megjelent hírekre reagálva, amelyek szerint több, a botrányban érintett cég telephelye is azonos volt, a baloldali politikus úgy fogalmazott: „Ez a gazdaság más területein is van.

Hasonló tevékenységet végző cégek, egymás mellé települnek. Szoftverfejlesztők, de akár az autókereskedések is egy helyen vannak egy városon belül sokszor.”

A műsorvezető felvetette, hogy sajtóhírek szerint Cseh Katalin uniós pártcsaládja számára is kínos lehet a politikus céges ügyei kapcsán felmerült botrány. A képviselő válaszul elmondta, nagyon sokat beszélgetett párttársaival, és „annál nagyobb támogatást nagyon kevés helyen tapasztalt”, „totális egység van mögötte” – szögezte le.

A politikus céges ügyeivel kapcsolatos vizsgálatokról szólva a politikus leszögezte: „állok minden vizsgálat elé, teljes nyugalommal”.

Folyamatban lévő vizsgálatok Cseh Katalin céges ügyei kapcsán

  • Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek az ügyben. -> Bővebben is el szeretném olvasni!

  • Már a Gazdasági Versenyhivatal is vizsgálja Cseh Katalin zavaros cégügyeit. -> Bővebben is el szeretném olvasni!

  • 2021. július 23-án az is kiderült, hogy a Közbeszerzési Hatóság is vizsgálatot indított a Pannónia Nyomdánál. A cég a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközponttal kötött szerződést, amelyet idén márciusban módosították, ebben a pandémiára előre nem látható okként hivatkoztak. -> Bővebben is el szeretném olvasni!

  • 2021. szeptember 6-án az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) is megkezdte a vizsgálódást Cseh Katalin ügyében – közölte Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő a közösségi oldalán. –> Bővebben is el szeretném olvasni!

  • Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás büntette miatt, ismeretlen tettessel szemben indított nyomozást a NAV. –> Bővebben is el szeretném olvasni!
  • Szécsényben is hatalmasat kaszáltak a Cseh Katalinhoz köthető cégháló tagjai. Újabb pályázatokra bukkant a Magyar Nemzet. –> Bővebben is el szeretném olvasni!
  • Szécsényben már 2019-ben terítéken volt Cseh Katalinék céghálójának terjeszkedése. –> Bővebben is el szeretném olvasni!

Mit tudunk eddig Cseh Katalin céges ügyeiről? – Bővebben is el szeretném olvasni!

Kapcsolódó cikkek

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2021. szeptember 21. 16:41
Megtaláltam. Aljas hazug tyúk. Teljesen be volt szarva, de azért mellébeszél, Kövérezik, Orbánozik és Tiborzcozik. Még a műsorvezető is leintette. Remélem kicsinálta magát ezekkel az ügyekkel.
Peppa
2021. szeptember 21. 16:06
Halál Barbi fel van puffadva. Most látom, hogy terhes. Bocsánat, az nem ok a gúnyolódásra. Ez az egyetlen emberi tulajdonsága ennek a röhögcsélő hazaárulónak, amíg meg nem gondolja magát a Planned Parenthood nagy örömére.
formaegy
2021. szeptember 21. 15:46
Tele a padlás ezekkel a nyilatkozatokkal, bizonyítékokkal!!!!!! Ez a mocskos kanadai ribanc éppen úgy megússza, mint Fekete-Győr, Karácsony, Demeter Márta stb. stb. Mi a fenét kell rágódni azon amit mindenki tud, következmény pedig semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szarni bele! Ennyi.
Theresamari
2021. szeptember 21. 15:30
Várható volt h ez is hamar gyereket akar most hirtelen mert ugye ki akarna egy várandós nőt elítélni? Demeter Márta szindróma ügyes a bot mixeres
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik