Atyáskodás és a Nyugat zakatoló véleményúthengere

2021. szeptember 21. 18:18
Lesti Ágnes
Facebook
A Nyugat mutatja az irányt a hazai haladó értelmiséginek; de vajon érdemes erre az útra lépni?

„Mint ahogy a magyar történelemben sokszor, újra a Nyugat mutatja az irányt a hazai haladó értelmiséginek; de vajon érdemes erre a morális fölénnyel kivilágított, káprázó útra lépni?

A nyugati sajtó – ma már nyugodtan kijelenthetjük – az Orbán-show legfőbb tribünje. Naponta üzennek a londoni, müncheni fotelből, hogy #azorbánrossz, szép kis lincshangulatot teremtve, önelégülten hátradőlve, hogy ez a nap is elment, hát a magyar miniszterelnök maga a Démon. 

Egy ideje figyelem a nyugati sajtó Magyarország körüli szimatolását, napi szinten a fősodor médiában illatozik Budapest és politikai elitje, de a magyar társadalmat sem kímélik. Tavasszal például az osztrák balos Falter egyenesen toxikus magyar társadalomról beszélt a főcímben.

Elképesztő csúsztatások, ismerethiány és félrefordítások jellemzik a cikket, csakúgy mint a Magyarországot emlegető nyugati sajtóáradat napi termékeit, hogy nem csuklik folyton ez az ország! Szemükben a pedofiltörvény ma már csak simán LMBTQ-törvény, a Pride Orbán-ellenes tüntetés, a foci-Eb Orbán-csinovnyikok szórakozása, a szivárvány tilos, a magyar társadalom homogén, sötét és élhetetlen, EU-pénzekért kuncsorgó, apróért lehajoló és sorban álló.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés