Vona: Másfél éve beszéltem utoljára Jakab Péterrel

2021. szeptember 19. 17:10
„De nem miattam. Én tettem kísérleteket, de valószínűleg egy kellemetlen alak lettem a Jobbik számára” – indokolt a korábbi pártelnök.

Vona Gábor, a Jobbik korábbi vezetője, a Második Reformkor Alapítvány alapítója a Hit Rádió vendége volt. Szó esett az ellenzéki előválasztásról, és a Jakab Péterrel való viszonyáról is. 

„Mikor beszéltetek utoljára?” – kérdezte a műsorvezető Vona Gábort Jakab Péterrel kapcsolatban.

„Másfél éve, amikor elnökaspiráns volt” – válaszolt a korábbi pártvezér. Hozzátette: nem miatta nem kommunikálnak. „Én tettem kísérleteket, de valószínűleg egy kellemetlen alak lettem a Jobbik számára” – folytatta a a Második Reformkor Alapítvány alapítója. 

„Maradjunk annyiban, hogy – nem az én hibámból, de – a párbeszéd kettőnk között megszakadt.” Vona Gábor megjegyezte, hogy ugyanazt mondaná most neki, mint másfél évvel ezelőtt: „Nagyon jók ezek a performanszok, ezek az akciók, de hogyha valaki egy választási győzelemre készülő párt elnöke, akkor képesnek kell lenni programot, jövőképet adni, megszólítani az értelmiséget is.” Vona további tanácsként megjegyezné Jakabnak: 

Nem minden gazdag ember gonosz ember.

Kép forrása: YouTube

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szürreális.

(Ezeket kellett volna mondjuk 2013-2014 tájékán levetíteni a jobbikosoknak...)

Gábor eladja a pártját, mint egy darab karajt Simicska strómanságával a sötét nagyúrnak, majd csodálkozik, hogy a tőkehús nem áll vele szóba...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés