Koncertet tartottak a Karmelita kolostorban

2021. szeptember 19. 20:08

Jó volt látni, hogy a magyarok kezdik újra birtokba venni a Várnegyedet, a Karmelitát és a Beethoven-termet! – írta Facebook-oldalán Orbán Balázs.

2021. szeptember 19. 20:08
null

„Budapest legrégebbi rendezvényhelyszíne született újjá! Tegnap koncertet tartottak a Karmelita kolostor Beethoven-termében” – kezdte bejegyzését Orbán Balázs. 

Az államtitkár hozzátette: pár éve a Karmelita kolostor kormányzati épületté alakítása során fontos szempont volt, hogy az épület majdan minden magyar számára látogatható legyen. 

Mi ugyanis nem kordonokat építünk, hanem nyitni szeretnénk az emberek felé.

„Ezért volt jó érzés tegnap este a Karmelitában sétálgató, zenekedvelő magyar embereket látni!” – hangsúlyozta Orbán Balázs. 

Fotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2021. szeptember 20. 08:55
Eszembe jut a Napló gyermekeimnek c. film egyik jelenete. Ezek is arról elmélkednek a koncert után, hogy ezek a szemét adózók nem akarnak többet dolgozni?
Bitrex®
2021. szeptember 20. 07:38
Ez a koncert csak elterelő hadművelet volt, hogy ne hallatszódjon ki a zaj, amíg a hekkerszobát berendezik.
Igazságpárti
2021. szeptember 19. 21:32
Nagyon jó ötlet. Beethoven különösen.
yanoo
2021. szeptember 19. 20:42
Egy jó Slayerre elmentem volna én is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik