Mégsem mondaná tollba a NAV-nak Karácsony, hogy kit vizsgáljon

2021. szeptember 18. 8:27
Pár nap alatt meggondolta magát a nemrég még vagyonzárolással fenyegetőző baloldali miniszterelnök-jelölt. Már az Alaptörvény közjogi érvénytelenségéről sem beszél.

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd-LMP miniszterelnök-jelöltje az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt, ahol – miután odaért – vigyorogva közölte, hogy nem volt dugó. A műsorban elmondta: a Parlament tud hozni olyan döntéseket, hogy „nem tekintjük az Alaptörvényt legitimnek”.

Lehet kezdeményezni azt, hogy a kormány nem esküszik föl az Alaptörvényre”

– mondta Karácsony, hozzátéve, hogy a „NER a parlamenti többségektől nem fog összeomlani”, mert „ennek a rendszernek az alapja nem a jog, hanem a közpénz”.

Visszakozott

A műsorban szóba került a vasárnapi vitán elhangzott javaslata is, miszerint ha kormányfő lesz, utasítani fogja az adóhivatalt, hogy zárolja azok bankszámláját, akik közpénzből gazdagodtak. A műsorvezető felvetette, hogy egy miniszterelnök ilyet nem tehet meg. Karácsony erre pontosítani kényszerült, mert, mint fogalmazott, „a vitában röviden kellett fogalmazni”.

Természetesen nem arról van szó, hogy a miniszterelnök tollba mondja, hogy akkor ezt meg ezt az embert az adóhatóság vizsgálja meg”.

Hozzátette: a vizsgálatokat majd egy új adóhatóság fogja elvégezni.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony és Budapestet kifosztó siserehad, olyanok, mint a víziló, amikor belefosik a vízbe, majd a farkával szétteríti az aznapi fosait, ezzel jelölve ki, hogy ez az ő territóriuma...
Közben pedig amiért fizetik, pénzt vesz fel: világ csúfjára züllik a város napról napra, egyre élhetetlenebbé.

Már egyszer beégett azzal, hogy előre ivott a medve bőrére.

,, Karácsony Áder Jánosnak üzent

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azt mondta, minden okuk megvan rá, hogy optimisták legyenek, hogy sokan mennek el szavazni. Szerinte egy 70 százalék feletti részvétel súlyos kritika lenne a kormánynak, de nem lehet pontosan tudni, kik mentek el szavazni, ezért mindenkit részvételre buzdított.

A Várban, a Köztársasági Elnöki Hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján Karácsony felszólította Áder Jánost, hogy ha a Fidesz nem szerez többséget, akkor ne Orbán Viktort kérje fel kormányalakításra, mert az ellenzéki pártok nem akarnak együttműködni a Fidesszel.,,
https://index.hu/belfold/2018/..

Mennyi volt 2018 választásnál az arány? 70 % feletti?

1. A magyarellenes gyűlöletkoalíció csakis akkor nyerhet, ha sikerül a gyűlöletkampányát soha nem látott hatásúvá fokozni. Ez akkora mértékben osztaná meg - hamis, hazug, erkölcstelen szitokáradatával - a magyar társadalmat, hogy a bal-lib Soros-NGO, hisztéria teljes irracionalitása, Brüsszel támogatásával, meghozhatja a győzelmet a kifosztótársulásnak.
2. Ha győznének, az országra zúduló veszélyhelyzetetet ez már önmagában az elviselhetetlenség határára emelné. De még mindig megmaradna a kérdés: MIT CSINÁLNA EGY KARÁCSONY-DOBREV-KORMÁNY MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉVEL?
Azzal az Alaptörvénnyel, amely GARANCIA MAGYARORSZÁG SZUVERENITÁSÁNAK, A MAGYAR NÉP TÚLÉLÉSÉNEK, FENNMARADÁSÁNAK, ergo: G. Soros magyarpusztító céljait tartóztatja fel.
3. A magyargyűlölők projektjének következő lépése tehát: a Magyar Alaptörvény likvidálása. Ez azonban KIZÁRÓLAG CSAK POLGÁRHÁBORÚ, FELFORDULÁS, FORRADALOM, RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT, majd végül valamiféle propagandisztikus NEMZETI MEGMENTÉSI KORMÁNYZÓTANÁCS ecetera létrehozásával képzelhető el.
4. Azonban a rendkívül ingatag nemzetközi kereskedelmi, pénzügyi, katonapolitikai, geopolitikai viszonyok miatt:
EGY POLGÁRHÁBORÚ MÁR ÖNMAGÁBAN MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSÁT JELENTENÉ, ugyanis már soha helyre nem állítható veszteségeket okozna.

Miért? A kormánypártnak teljesen jó az egyszerű többség:-)

Kaptak annyi végkielégítést, hogy megérje hallgatni.

Az általad idézett mondat a teljes szövegkörnyezettel.

,,Három hét múlva választunk. A pártlistákat közzétették, a jelölteket nyilvántartásba vették. Ismerjük őket. Vannak, akikkel harminc, és vannak, akikkel tíz éve hadakozunk. Bár néha úgy tűnik, inkább száz éve. Nem lehetnek illúzióink. Okuljunk a múltból. Maguk ismerték el, hogy képesek reggel, délben és este is hazudni levegővétel nélkül. Arra kell készülnünk, hogy a mi jelöltünkkel végül mindenütt egy Soros-jelölt áll majd szemben. Meglehet, színleg többen is indulnak, némelyek behúzott kézifékkel, mások visszalépnek az utolsó pillanatban, megint mások úgy tesznek, mintha ők ott se lennének. Arra is készülnünk kell, hogy álruhában is próbálkoznak majd, legutóbb is elbújtak egy függetlennek álcázott jelölt mögé. Nem merik nyíltan vállalni a gazdájukat. Tudják, ha nyíltan kiállnak az ország színe elé, és elmondják, kinek a zsoldjában állnak, semmi esélyük. Mindenki tudja, hogy mi, a bevándorlást ellenző magyarok vagyunk többen. Ellenfeleinknek csak úgy van esélyük, ha sikerül a táborunkat megosztani, ha sikerül megbontani az egységünket. Az a céljuk, hogy bármiről legyen szó, csak arról a veszélyről ne, amely Magyarországot fenyegeti. Ellenfeleink is tudják, most évtizedekre eldőlhet Magyarország sorsa. Ezért semmitől sem riadnak vissza. Nem érvelnek, hanem cenzúráznak, nem vívnak, hanem csípnek, rúgnak, harapnak, és a gyűlölet magvait szórják szét, amerre csak járnak. Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk se vakok, se balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is, de most nem vesztegethetjük erre se az erőnket, se az időnket. A támadásokat rázzuk le magunkról, mint kutya a vizet. Csak a küldetésünkre, csak a közös célunkra, Magyarország megvédésére fordítsuk az erőnket. Ne feledjük a választási harc első törvényét: egységben az erő, egy a tábor, egy a zászló, és mindenkire szükségünk van.,,
https://www.miniszterelnok.hu/..

Úgy látszik nagyon sokan megértették ezért lett a részvételi arány 70 % feletti és ismét kétharmada lett a Fidesznek.

Gelgő annyi marhaságot beszél:
Nem esküszik fel az Alaptörvényre- pedig már kétszer megtette.
Nav-val zároltat- azt nem úgy értette. Viszont kiderült, hogy menesztik a NAV-ot .
Ő már ismeri az európai bíróság döntését a jogállamiság perunkben, miszerint el fognak ítélni minket még a választások előtt......

Persze, de nem tragédia az egyszerű többség. Szemmel láthatóan a kardinális kérdések megoldásra kerültek, biztos, ami biztos.

Gyurcsányné ezt nem is említette. Gelgő megint elszólta magát, mint már annyiszor?

Angolról rosszul fordította a mondanivalóját. Megesik, hogy egy parancs nem jól teljesül.

Hol Draskovics van,
Ott kifosztás van.
Hol 46 tanácsadó van
Ott kifosztás van.
Nemcsak a...
ÉS KÖZBEN BUDAPEST LEÉPÜL, DISZNÓÓLLÁ, BŰZDERÍTŐVÉ SÜLLYED...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés