Lenne itt még egy szempont

2021. szeptember 17. 18:12

Hont András
Facebook
Tizenöt év – amely alatt mindkettő kormányzott – nem volt elegendő, hogy hibát találjanak a saját tevékenységükben?

„Ma a tizenöt éves évfordulón mindenki jól végigmondta az unalomig ismert paneleket a szemkilövetőtől, aki nehogy visszajöjjön, a randalírozó jobboldalig, amit most már minden áron el kell takarítani. Ám lenne itt még egy szempont. Amennyiben valaki nem ragad bele egyik vagy másik oldal örökös igazságának hangoztatásába, akkor az nem feltűnő, hogy mindkettő változatlanul csak a másikkal van elfoglalva? Hogy tizenöt év – amely alatt mindkettő kormányzott – nem volt elegendő, hogy hibát találjanak a saját tevékenységükben?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És ez most - éppen most - hogy jön ide? Választások következnek, mindenki elmondja a magáét, az emberek pedig eldöntik, hogy szerintük kinek van igaza. Egy fiatal esetleg zavarban lehet, de aki felnőtt fejjel megélte az elmúlt 15 évet, az el tudja dönteni, hogy Gyurcsányékat vagy Orbánékat választja. Most harmadik út nem lesz.

Egyébként pedig, aki kormányoz és három választást nyert akkora támogatással, hogy kétharmados többség is kiforgott belőle, az mit önvizsgáljon, különösen nyilvánosság előtt?

A 2010-ben csúfosan elbukottaktól pedig azóta semmilyen épkézláb önvizsgálatot nem hallottunk és nem olvastunk. Miért éppen most állnának elő vele, amikor az összes időközben felbukkant versenytársukat sikeresen maguk mögé kényszerítették.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés