A Politicónak Orbán hírleveléről egy skandináv fehérneműmárka jut az eszébe

2021. szeptember 17. 13:44
A portál szerzője a maximális 10 pontból 2-esre értékeli a magyar kormányfő kiadványát, és az ujja a leiratkozás gombon lebeg. 

Gunyoros hangvételű cikkben értékelte a Politico néhány európai politikus – Orbán Viktor, Charles Michel európai tanácsi elnök, Matteo Renzi korábbi olasz miniszterelnök, illetve Dominic Cummings volt brit miniszterelnöki tanácsadó – nemrégiben indított hírleveleit. A portál a magyar kormányfő „The Viktor Brief” néven nemrégiben indított angol nyelvű hírlevelével kapcsolatban azt írja, hogy annak címéről leginkább egy „skandináv fehérneműmárka” jut az eszébe, illetve, hogy a hírlevél technikai megvalósítása is „zavarbaejtő”. A portál szerint csalódást keltő az is, hogy elszalasztották a szóviccet az „A Viktornak jár a zsákmány” vagy a  „Viktimizálódjatok” felkeltette volna a figyelmet.

Azt írja a szerző, hogy a hetente megjelenő, „rendszeresen exkluzív tartalmakat” ígérő lapban egyelőre nincs nyoma ilyen szövegnek, helyette több fotó van benne. A szerző a maximális 10 pontból 2-esre értékeli a kiadványt, és az ujja a leiratkozás gombon lebeg. 

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán már annyira primitív és jelentéktelen, hogy NY Times-tól, La Monde-on, Guardianon, BBC-n keresztül Politicoig mindenki vele foglalkozik.
Az államkötvényét pedig viszik, mint a cukrot, New Yorktól Londonig, a valaha volt legalacsonyabb hozamon, 2,29%

A Politico egy balos szemétlerakat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés