Gulyás: Hatalmas csalódás volt Ursula von der Leyen beszéde az Unió helyzetéről

2021. szeptember 16. 15:01
A miniszter szerint Ursula mindenről beszélt, csak a legfontosabbról nem: semmilyen tervvel nem állt elő arra vonatkozóan, hogy miként állítsuk meg Európa visszaszorulását a világban.

Hatalmas csalódásként értékelte Ursula von der Leyennek az unió helyzetéről szóló szerdai, az Európai Parlamentben elmondott beszédét Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Az Európai Bizottság (EB) elnöke szerdai beszédében csak a legfontosabbról nem beszélt:

semmilyen tervvel nem állt elő, semmilyen megoldást nem kínált arra vonatkozóan, hogy miként állítsuk meg Európa visszaszorulását a világban

– összegzett Gulyás Gergely.

A miniszter hangsúlyozta: az EB elnöke ahelyett, hogy Európa határainak megvédését tűzte volna ki célul, a migráció megállítása helyett bevándorlásbarát politikát folytat. Hozzátette: az Ursula von der Leyen vezette bizottság túllépi a hatáskörét, amikor beavatkozik a tagállamok gyermek- és családvédelmi szabályozásába.

Tarthatatlan, hogy a bizottság sikeres válságkezelésről beszél, miközben a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság elleni uniós forrásokhoz csak egyes tagországok juthatnak hozzá, mások nem”

– fogalmazott Gulyás Gergely, aki szerint ez elfogadhatatlan, mert torzítja az unión belüli versenyt. Hangsúlyozta: a bizottság ezzel megszegi azt az ígéretét, amelyre tekintettel a tagállamok egy része, így Magyarország is elvi fenntartásai ellenére is támogatta a helyreállítási alap létrehozását.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,miként állítsuk meg Európa visszaszorulását a világban,,

Ahogy az előző, úgy ennek a Bizottságnak, parlamentnek sincs esélye. Csicska vezetőkkel csak vánszorogni lehet. A lemaradás, a káosz pedig egyre nagyobb lesz.

Éljenek az Európai Egyesült Állatok! Jól fogad magad érezni nálatok. Perverzek, aberráltak és muszlimok Kánaánja!

Az osztrák Kronen Zeitung 15.09.2021 17:35 cikkében Válaszok von der Leyen "nagyon fontos beszédére című cikkéhez 200 hozzászólás érkezett.
A hozzászólók nagy része elégedetlen volt a beszéddel.
Ilyen vélemények voltak olvashatók:
"A valóság teljes elvesztése (érzékelhető a beszédben).
A kérdés csak az, hogy előre megfontolt szándékkal történik, vagy hülyeség érvényesül."

"Ha megspórolhatnánk magunknak az EU bábszínházát és annak szereplőit, akkor kiválóan tudunk fellépni és élni, mint például Svájc."

rabszolgatartás,
feudalizmus,
guillotin-nyaktiló kapitalizmus,
barbár kommunizmus,
? holokausztizmus - ez utóbbi része Ursula beszéde.
A holokausztizmus - más néven holokausztipar - uralmát éli a világ, amelynek célja: a Történelem Vége, amikor minden megoldást kap, eltűnik a Földről minden kérdés, baj, és csak az élet élvezése, prosztós-prolisan mondva: a bulizás feladata marad a MÁR NEM FEHÉR, ellenkezőleg, nagyon is SÖTÉT BŐRŰ MIXEMBEREK SZÁMÁRA.

És akkor Rothschild már tényleg egyedül lesz fejedelem, sőt, király, sőt Császár.
Sőt: Császár Császár, ahogy a Cionbölcsek megírták.
Pont úgy és ez lesz a Történelem Vége, amikor minden
a semmibe fordul végre.
Rothschild Dicsőséges Nagy Semmilyébe, a Talmud által.
És Rothschild ül a nagy Semmi Tetején, a Talmud által, és amikor megjelenik Jézus Krisztus, Rothschild integetni kezd: Öljétek meg...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés