Szilágyi György már nem tartja hibbant Nérónak Gyurcsányt

2021. szeptember 15. 14:51
A jobbikos politikus a Partizán stúdiójában élt át kínos pillanatokat.

Szilágyi György, a Jobbik és Lukoczki Károly, az MSZP-Párbeszéd jelöltje vett részt az ellenzéki előválasztás aktuális vitáján a Partizánban. A vita egy pontján Gulyás Márton azzal szembesítette a jobbikos képviselőt, hogy korábban Gyurcsány Ferencet hibbant Nérónak nevezte. A műsorvezető megkérdezte, hogy mi változott az elmúlt években – számolt be cikkében a Hírklikk.

Szilágyi azzal védekezett, hogy a hibbant Nérót nem ő, hanem egy korábbi párttársa mondta először, de a lényeg, hogy „minden változik, a világ is változik”.

Gulyás erre megkérdezte, hogy meg tudja-e erősíteni, hogy már nem tartja hibbant Nérónak Gyurcsány Ferencet. Mire Szilágyi úgy válaszolt: „Meg tudom erősíteni jelen pillanatban, igen.”

Nyitókép: MTI

 

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jópénzér, pálinkájér a magyar politikai osztály bármire kapható Mikszáthtól máig, bármilyen pártlogó van a mellén.

Volt már ilyen:
“A magyarországi kommunista vezető, Rákosi Mátyás, a következő magyarázattal szolgált egy amerikai újságírónak: Nézze, ezek a kisfasiszták valójában nem rossz emberek. Tudja, őket belekényszerítették a fasizmusba. Ezek soha nem voltak aktívak benne. Most csak annyit kell tenniük, hogy aláírnak egy hűségnyilatkozatot és mi beléptetjük őket.”(212.old.)

Idézi Jan T. Gross, a Princeton Egyetem tanára abban a tanulmányában, ami a Dark Times, Dire Decisions, Jews and Communism (Sötét idők, súlyos döntések, a zsidók és a kommunizmus), Oxford University Press, 2004 című tanulmánykötetben jelent meg.

Ez a Szilágyi még a Jobbikon belül is a legalja (ha lehet ott még fokozatokról beszélni).
Ő volt az egyik legnagyobb pofájú széljobber, nem kell részletezni a pályafutását. Mára meg ott tart, hogy az ATV stúdiójában törzsvendégként látványosan virul, mint akit hájjal kenegetnek, hogy VÉGRE ott ülhet együtt mondjuk Vadaival, Újhelyivel, Gréczy-vel, Vágóval és a többi... és mindenben egyetérthetnek az ő újdonsült barátaival, ah... milyen megható ez az idill...

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Ennyi.

Ez a "világ változik" szöveg is mekkora aljasság, sandaság... erre az izére a senkiházi jelző is dicséret lenne.

A csiga ezekhez képest gerincoszlop.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés