Botrány vagyok, sovány, drogos és alkoholista?

2021. szeptember 15. 11:58

Szél Bernadett
Facebook
A propagandasajtó a magyar kormány államtitkáráig közösségi gyűlöletkeltést csinál.

»Úristen ez drogos!« »Meg kellene jól ... és nem így nézne ki!« »Tiszta alkoholista!« Akkor beszéljünk meg két dolgot. Az a jó a politikában, hogy mindenkiből kihozza az igazi énjét. Igen, én egy 45 éves háromgyermekes budakeszi nő vagyok, akinek van egy 50 éves józsefvárosi barátja, aki kb. az egész életét az ápolásra szoruló gyermekeknek szenteli — és nem csak a saját nagyfiának, de az összes magyar érintett gyermeknek. Ő Csordás Anett. És ez a fantasztikus nő most elindult az Országgyűlésbe. Ő és a civil közössége, ahol hajléktalan aktivistától kezdve elkötelezett közösségépítőig sokféle ember van, hívtak, hogy csináljuk együtt meg Anett kampányszámát. Ami rap, mert Józsefvárosban vagyunk, a Szigony utcától nem messze, és ott (is) sokan, nagyon sokan szeretik ezt a műfajt. Néztem én is nagyot elsőre, mert ilyen még nem volt.

De én a saját szabályaim szerint élek és az ég szerelmére, miért kellene a politikának ugyanazt a tíz unalmas eszközt használnia? Miért ne lehetne kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, más irányokat felfedezni? És igen, én nem öltöny-nyakkendős kiskosztümös verzióban, sofőrös autókból politizálgatok — de vegyük elő a dolog másik részét is, most beszéljünk egy picit rólatok, konkrétan azokról, akiktől sok-sok gyűlöletet kaptam az elmúlt napban. Mert itt a fél magyar sajtó (»propaganda«), jogásztól kezdve államtitkárig azon pörög egy napja, hogy mekkora botrány vagyok, sovány, sőt drogos és alkoholista, elmebeteg, és egyáltalán milyen már a lila nadrágom. Tudjátok: politikusként együtt élek ezekkel, nem is igazán érdekel, sosem tudtak a munkámon fogást találni, ezért mindig ez ment. De az ég szerelmére, milyen példát mutattok Ti az országnak? Sőt!

Mit mutattok a gyerekeinknek azzal, ahogyan a közösségi médiát használjátok? Tényleg azt hiszitek, hogy az a ciki, hogy én Csordás mellett rappelek, az meg menő, hogy alkotmányjogásztól a magyar kormány államtitkáráig közösségi gyűlöletkeltést csináltok? Nem, barátaim: Ti vagytok nagyon cikik. Nem, nem ciki másnak lenni, mint amilyent a Fidesz propagandaközpontban legyárt a gép, az viszont iszonyú ciki, hogy Ti csak a gyűlöletet tudjátok kelteni. Ahogy írtam, a politika mindenkiből kihozza az igazi énjét. És most megint láthattuk: ez a Ti igazi énetek, ezt hozta ki belőletek a politika. És ezt adjátok Magyarországnak. Na ez a ciki.”

Kép forrása: Szél Bernadett Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 166 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon félreérthető. Vagy nem?

Kovács Kati is aláírta a stop Gyurcsányt. A senki kis Vadai már meg is támadta.........
Ki az a Vadai a Kovács Katihoz képest?

Lehet, hogy elszólás? Mostanában olyan fiús a külseje.

Ne. Lehet, sőt biztos, hogy szereti őket.

Szerintem még rappeljen neked a Szél kvótanő:-))))

De hiszen te már három és fél éve senyvedsz Orbán börtönében...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés