Karácsony elárulta, hogy mit tenne először miniszterelnökként

2021. szeptember 14. 10:18
A főpolgármester szerint azért nem jutunk hozzá az uniós mentőcsomaghoz, mert a kormány nem adott garanciát arra, hogy a pénzt nem fogja ellopni.

„A miniszterelnök-jelölti vitában első, legfontosabb intézkedésemként a Magyarországnak járó uniós mentőcsomag lehívását jelöltem meg. Ez az a pénz, amit az Orbán-kormány miatt nem tudunk felhasználni. A mai napindítóban ennek a fontosságáról beszélek” – írta szokásos reggeli bejelentkezős videójához Karácsony Gergely.

A főpolgármester szerint a mentőcsomagot a legtöbb tagállam már megkapta, és hasznos dolgokra költik a pénzeket, ezzel szemben Magyarország azért nem jut hozzá, mert a magyar kormány nem adott garanciát arra az uniónak, hogy „ezt a pénzt nem fogják ellopni”.

Nyitókép: Trenka Attila 

 

Összesen 206 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mit loptak el? Egy csomó mindent visszavásárolta K, amit az ellenzék előzőleg eladott. Nőtt az állami vagyon, nőttek a bérek, a kovidig csökkent az államadósság. Ha mindemellett még loptak is, biztos, hogy sokkal jobb ez a kormány, mint amilyen az ellenzék bármikor is lenne.

Legelőször utasítaná a navot, hogy zárolja a fideszesek számláit. Nem számít, hogy törvénytelen.

Az ellenzéki kormány idejében privatizaltak, nőtt az államadósság, IMF hitelt vettek fel és megszorítások voltak. Hová lett a pénz?????????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés