Helyreigazítás

2021. szeptember 10. 9:12

Demeter Szilárd
Vendégszerző
A „kommunistába oltott liberálisok utóvédcsapata” megjelölés hiányos, kihagytam a zsebnácikat.

Többen felhívták a figyelmemet, hogy az előválasztási klipről szóló szösszenetemben tévedtem. Azt sérelmezik, hogy a „kommunistába oltott liberálisok utóvédcsapata” megjelölés hiányos, kihagytam belőle a zsebnácikat. Elnézve az előválasztási jelöltlistát és az így összeálló szivárványkoalíciót, igazat kell adnom nekik. Tehát helyesen így hangzik: a zsebnácikat keblükre ölelő kommunistába oltott liberálisok utóvédcsapata.

A többit fenntartom.

Ha egy esetleges ellenzéki választási győzelem esetében Magyarországon is teret nyer a nyugati országokban egyre erősödő újmarxista őrület, akkor az új undokak elsődleges célpontjai nem a jobboldaliak lesznek, hanem azok, akik hatalomra segítették őket. Nem az én helyem kell nekik, hanem az övék. Nem a jobboldalt akarják elfoglalni, hanem a balt. A történelem tanúsága szerint eddig a marxista alapozású balosok ezt csinálták, és semmi jel nem mutat arra, hogy megváltoztak volna.

A jóeNberkedő gondolatrendőrség eddigi tevékenységét Aczél elvtárs irigykedve nézi Sztálin oldalán. Ennek tapsolnak a klipben szereplők. Lelkük rajta. Én szóltam.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karámbn a helyed. X.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés