A Facebook újabb négy évnyi hatalomhoz segítheti Orbán Viktort

2021. szeptember 10. 14:32

Donáth Anna
Facebook
Tisztázzuk, a Facebookot felelősség terheli.

„Az óriásplatform ismét elővette a tervét, ami szerint csökkenteni fogják a politikai tartalmak megjelenését a felhasználók falán. De ezzel nem érnek el mást mint, hogy újabb négy évet nyerhetnek Orbán Viktornak.

Tisztázzuk, a Facebookot felelősség terheli, hiszen azzal, hogy korlátozza a politikai információk terjedését a felületén, erősen torzítja a politikai versenyt olyan országokban mint Magyarország. Hiszen a független médiatér már eleve komolyan sérült hazánkban, és a közbeszédet a hatalom propagandagépe befolyásolja, nem pedig a kritikus hangok.

De Magyarországon nem csak az ellenzéki politikusok szempontjából életbe vágó az, hogy mekkora teret ad a politikának az óriásplatform. A független média is ezáltal tudja eljuttatni a valós híreket az emberekhez, és ezeknek a híreknek a megtárgyalása is ezen a felületen zajlik a választók részéről. A koronavírus-járvány pedig ezt az állapotot még jobban felerősítette, hiteles hírekhez és információkhoz ezen a felületen jutottak hozzá az emberek az ott jelenlévő médiának, illetve egymásnak köszönhetően.”

Nyitókép: Olivier Douliery / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Donáth már keresi a felelősöket a 2022-es vereségükhöz. De Orbán győzelmének az a nagyon egyszerű oka van és lesz, hogy sokkal jobb mint a csak az uszításhoz, gyűlöletkeltéshez értő , tehetségtelen ócska kis ellenzék

Független sérült médiatér: ahol az Index úgy szűnt meg, hogy kettő lett belőle.

De hát, a fészbúk magáncég, nem? Azt csinál amit akar, ahogy arról
korábban pont a Kacsacsőrű Emlőske-féléktől értesültünk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés