Szalai Ádám a meccsről: Szörnyű volt

2021. szeptember 9. 8:35
„Innentől kezdve teljesítenünk kell” – nyilatkozta a támadó.

Szalai Ádám a meccs után értékelte a válogatott játékát. Összességében szerinte „szörnyű volt” a teljesítményük, ezért óriási köszönet jár azoknak, akik kilátogattak, és végignézték a mérkőzést. „A labdával való játékunk borzalmas, teljesen mást terveztünk el egy ilyen Eb után” – folytatta. „Mind az angol meccs és az albán meccs után úgy voltunk, hogy csak a három ponttal maradunk életben, hogy egyáltalán még vb-ről beszéljünk. Ha valaminek kicsit örülhetünk, akkor maximum az a három pont. Nagyon sok munka áll előttünk, igazából tényleg sok pozitívat erről a meccsről nem tudok mondani azon kívül, hogy ezt a három pontot megszereztük, és azt, hogy ezt a nézők végignézték. Óriási köszönet nekik, óriási köszönet, hogy utána így fejezték ki az örömüket felénk, remélem, hogy ez még a kredit, ami az Eb-ről megmaradt. Innentől kezdve teljesítenünk kell” – mondta.

Arra a kérdésre, hogy mi az, ami most hiányzik, de az eb-n megvolt, azt válaszolta, hogy a labdával való játékunk borzalmas volt Andorra ellen, míg ez az Eb-n nyújtott játékra nem volt jellemző.

Végül a riporter megkérdezte Szalaitól, hogy miként élte meg az elmúlt időszakot. A játékos elárulta, hogy az elmúlt öt napja olyan volt, mint ez a mérkőzés.

Nyitókép: YouTube

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már kicsi korban, 8-10 évesen akarat nélküli bábukat képeznek a magyar"edzők, szakemberek".
14 éves korig TELJESEN SZABADON KELLENE JÁTSZANIUK, EDZENIÜK a gyerekeknek, egy reakcióval: jó volt, szép, csak így tovább, remek, - azaz_ CSAK DICSÉRNI, ERŐSÍTENI AZ AKARATOT, ELSZÁNÁST, A CÉLVEZÉRELTSÉGET.
Mivel ennek az ellenkezője történik, a fiatal már 16 éves korára elveszíti az önazonosságát, onnan kezdve pedig már nem lehet labdarúgónak, de erős, szívós, következetes EMBERNEK SEM NEVEZNI.
Miközben a világ színpadon mindenütt felturbózott akaratú, az életükért küzdó brutál gladiátor foci jön velük szemben.
Ez leginkább a Gera-csapaton, az U-21-es válogatotton, és a klubcsapatok nemzetközi "szereplésén" látszódik, természetesen törvényszerű a katasztrófa, amit ott nyújtanak.
Ugyanis az A FUTBALL teljesen más, mint amit idehaza - relatíve a világon a legkevesebb befektetéssel A LEGTÖBB PÉNZT KERESVE, pontosabban nem keresve, KAPVA - LENYÚLNAK.
A VILÁGON A TOPSPORT=NAPI 8 ÓRAI MUNKA A FELKÉSZÜLÉSI NAPOKON.

És Zombi papának:
OberEnnsinnen 2021. szeptember 9. 10:16 - 14
@Savas Bácsi
Aki az utóbbi 30 évben legalább 1 évet a magyar labdarágás ifjúsági vonalában dolgozott edzőként, vezetőként, - beleértve a szövetségben is! - azokat ÖRÖKRE KITILTANI KELLENE A LABDARÚGÁS KÖZELÉBŐL.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés