Szécsényben is hatalmasat kaszáltak a Cseh Katalinhoz köthető cégháló tagjai

2021. szeptember 8. 11:56
Újabb pályázatokra bukkant a Magyar Nemzet.

„Szécsényben is hatalmasat kaszáltak annak a nyomdaipari céghálózatnak a tagjai, amelyek a momentumos Cseh Katalinék köré szerveződtek” – derül ki a Magyar Nemzet szerdai írásából. Mint a portál fogalmaz, a céghálózat működését leleplező információk megjelenését követően jelentkezett egy olvasó, aki további értékes információkkal szolgált.

Szécsényen is felbukkant a Cseh Katalinhoz köthető Pannónia Nyomda Kft.

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó olvasó felhívta a portál figyelmét arra, hogy a sajtó méltatlanul keveset foglalkozott Szécsény városával, ahol

a vállalkozások 1,5 milliárd forintot meghaladó támogatást kaptak a Rákóczi út 125. szám alatti ingatlanra.

Az említett címen például a Cseh Katalin botrányához köthető cég, a már többször említett Pannónia Nyomda Kft. is „felbukkant”. Mint a cégadatbázisból kiderült, a cég egyik fióktelepe volt itt megtalálható:

A Pannónia Nyomda Kft. fióktelepei<br>Fotó: Opten.hu

Az említett ingatlan tulajdonosa egyébként a pályázatok benyújtásakor az Unilever Kft. volt, azonban 2019 augusztusa óta ezt az épületet már a helyi önkormányzat birtokolja – teszi hozzá a portál.

A Magyar Nemzet cikkéből ugyanakkor kiderül az is, hogy

a portál olvasója a környéken nem tapasztalt érdemi munkavégzést a szóban forgó pályázatok kapcsán.

Pedig „ez már csak azért is figyelemreméltó körülmény” – írják – „mert a pályázatok jelentős részének megvalósítási határideje már lejárt.”

 

Nyitóképen: Cseh Katalin, a Momentum képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd 

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahhoz képest, hogy 150-es az Iq-d nem értetted meg, hogy Cseh Katka nyomdája bejelentkezett egy szécsényi ingatlanba és felvette a Szécsénynek járó fejlesztési pénz egyrészét, amit nyomtalanul kivitt a városból. A pénz, ami a szécsényieknek járt volna, Cseh Katkáé és/vagy családjáé lett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés