Magyarország 2010-ben maga mögött hagyott egy kudarcos korszakot

2021. augusztus 29. 20:20

Kocsis Máté
Facebook
Ezt a korszakot nevezik a hazai politikában Gyurcsány-korszaknak.

„Magyarország 2010-ben maga mögött hagyott egy kudarcos korszakot.

Olyan korszak volt ez, melyben »reggel, éjjel meg este« ment a hazudozás, trükkök százaival meghamisították a költségvetési számokat, elvették az utolsó filléreket is a dolgozó emberektől, a 13. havi nyugdíjat a nyugdíjasoktól. Megemelték az adókat, de a gáz és az áram díját is. Felszámolták az otthonteremtési- és családtámogatásokat, kórházakat zárattak be, 600 milliárdot vontak ki az egészségügyből, eladósították az országot és az önkormányzatokat. Az unió már kormányzásuk második évében túlzott-deficit eljárás alá vonta az országot a rossz gazdálkodás miatt. A baloldali kormány 2008-ban elsőként fordult az IMF-hez hitelért, hogy abból finanszírozzák a tönkretett és szétrabolt országot. Ezt a korszakot nevezik a hazai politikában Gyurcsány-korszaknak.

Most, lassan 12 évvel a csúfos bukásuk után, ismét Gyurcsány Ferenc vezetésével ugyanazok az emberek akarják megszerezni a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot. Pontosan ugyanazok. Ők most úgy tesznek, úgy oktatnak ki mindenkit mindenből, mintha mi sem történt volna az uralkodásuk alatt. Ők nem a jövőt kínálják, hanem a kudarcos múltat – ezt pedig nem engedhetjük! 

Szeptember 1-én indul a kormánypártok petíciója, melyet az ország számos pontján alá lehet majd írni a közterületi standoknál. Minden magyarra számítunk!

Add tovább, hogy mindenkihez eljusson! ”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Védje meg a Béke Világtanács Böszmét, de azt azért nem szabad elfelejteni, hogy 2008-ban olyan válság söpört át az egész világon, amilyen az 1929-33 között volt.
Márpedig lekvárból nem lehet várat építeni...

Úgy gazdám nekem Böszme, ahogy neked Soros.
Tudod a fajtádra az a jellemző, hogy szerintetek mindenki aki kritizálni meri imádott gazdátokat, az csakis a baloldalon állhat.

Azzal tolom a Böszme szekerét, hogy kritizálom a Vezéredet akinek ki sem látszol a seggéböl???
Tudod ha valaki az eszedet dicséri, nagyon verd pofán mert kurvára át akar verni.
Amúgy milyen propagandát nyomtam én???
Ami meg a szart illeti, az a te stílusodat jellemzi, és mint az közismert, le style c`est l`homme: a stílus maga az ember...

Te nagyon hülye!
Ez mennyiben válsz arra amit én írtam??????????????????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés