Kinevette a dugók miatt panaszkodó autóst Karácsony

2021. augusztus 25. 18:40
A főpolgármesteri egyik kísérője pedig azt javasolta a közlekedési helyzet miatt panaszkodó budapestinek, hogy szálljon ki az autójából.

Stábunk Karácsony előválasztási körútján forgatott, amikor egy autós beszólt a főpolgármesternek. „Másfél óra az út hazafele Karácsony úr!” – kiabálta egy férfi az éppen kampányoló Karácsony Gergelynek.

A főpolgármester egyik kísérője pedig azt javasolta a közlekedési helyzet miatt panaszkodó budapestinek, hogy szálljon ki az autójából. Riporterünk megismételte a dugók miatt panaszkodó budapesti kritikáját, de Karácsony csak kinevette a felvetést, miszerint a dugók miatt lehet másfél óra az út hazáig.

Nyitókép: Mandiner videó

Összesen 210 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha ezt akarta a budapestiek többsége, akkor ezt akarta.

"he-he-he"

Jelenleg az a 12-15 km-es út, ami Tarlósnál háromnegyed óra volt csúcsban, az most jó esetben wazével másfél óra.
Ez a fickó ez nem ember, ez egy állat.
Egyébként az emberek azért vesznek autót, hogy használják és ehhez joguk van. Az önkormányzat dolga a közlekedés feltételeit biztosítani.
Ismétlem: ez a fickó egy ökör.

Alábecsülitek Karácsony képességeit. Pedig van víziója az ország, Budapest jövőjét illetően. Stábja ma letette az asztalára Leoluca Orlando palermói polgármester, az afgán migránsok bevándorlására vonatkozó friss nyilatkozatát.

Orlandó a szíriai migránsok befogadása kapcsán szerzett kedvező tapasztalatokra hivatkozva kifejezte igényét az afgán migránsok befogadására. Meggyőződése, hogy a migránsokkal életet lehetne lehelni az olasz őslakosság el-kivándorlása miatt elnéptelenedő városokba, falvakba egész Szicília területén, ahol már egy euróért is házat lehet venni.

Karácsony lelkesen fogadta ezt a hírt, szemei előtt megjelent az elnéptelenedő magyar vidék, s eszébe jutott a fővárosban üresen álló lakások sora, a lakótelepek feltöltése. Eddig is mélyen elkötelezett volt a határkerítés lebontása, a migráns kvóta elfogadása, a magyar demográfiai problémák migránsok révén történő megoldása, az ellenzéki szavazótábor migránsokkal történő távlatos megerősítése iránt. Munkatársai szerint miniszterelnökként erre különös figyelmet fog fordítani. Karácsonyt miniszterelnöknek!

Közel sem a város tiszta levegőjéről szól a történet, Karácsony a multi kereskedőházak zsebében van, s hidegen hagyja a kis boltok, üzletek megélhetési garanciája.

na jó, de őszintén: mit lehet arra reagálni, ha valaki a főpolgármesternek panaszkodik arról, hogy másfél óráig tart neki hazakocsikázni a városban?

jobbat én sem tudnék, mint hogy nevetek, vagy azt javaslom, menjen inkább metróval. másfél óra alatt bkv-val is el lehet jutni bárhonnan bárhova a városban.

megjegyzem, aki ilyen messzire ingázik, az egyszerűen rossz helyen lakik.

A probléma az, hogy politikusnak se jó. Egy ilyen kérdésre tudnia kéne rutinból nyomni valami sablonválaszt. Nem nyilatkozik, megvitatják a kérdést szakértőkkel, akármit. Ehelyett vigyorog bambán, mint akinek nincs ki a négy kereke. Ócska, tehetségtelen ripacs.

Most a hévet is meg a metrót is felújítják, a kérdésed nem értelmezhető, mivel pótló buszokkal , átszállásokkal küzdhető le ez az út, feltehetően megnövekedett idővel, gyere és utazgass, de kaját, vizet, mobil WC-t hozzál, mivel ez több órás út is lehet, kiszáradás, éhezés fenyeget, nyilvános WC meg csak a csöveseknek van a város legforgalmasabb csomópontjaiban, ezek ilyen bio WC-k, némi csúszásveszéllyel és bűzzel.

Értem, tehát a kormány trollszopatása miatt nem tudja a közlekedés feltételeit biztosítani az önkormányzat.
A prollancs meg ha húgyos, ha kivakaródzott járjon gyalog.

Szuper. Elmehetsz te is tanácsadónak. Meg be is kaphatod.

1. nem életszerű, hogy különböző iskolákba járnak olyan gyerekeid, akik nem tudnak egyedül bejárni (azaz alsó tagozatosok). nagyon ritka, hogy ilyenre tényleg szükség legyen.
óvodás gyereket meg pont be lehet vinni biciklin is (ha esőben és hóban épp nem, akkor csak a többi napon)
2. nagyon kevés embernek kell 250 kilós szerszámot hurcolásznia.
ha csak ilyenek furikáznának a városban, nem lenne semmi probléma.

a budapesten autózók túlnyomó többsége kizárólag kényelemből ül autóban, (pl. mert azt gondolja, hogy az autó gyorsabb)
hát nem.
- semmi olyan szabály nincsen, hogy autóval gyorsabban kell tudj közlekedni mint biciklivel vagy bkv-val.
- a városnak nem az a célja, hogy autóval könnyen lehessen benne közlekedni, hanem hogy a lakóknak jó életet biztosítson. ehhez budapesten csökkenteni kell az autóforgalmat.
- ha neked annyira fontos ülve közlekedni, hogy hajlandó vagy ezért órákig dugóban ülni, az a te döntésed.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés