Afganisztán: Sok hűhó – semmiért

2021. augusztus 22. 22:08

Gazdag István
Demokrata
Úgy tűnik, a jenki fegyveres demokráciaexport ez alkalommal is totális kudarcot vallott.

„Húsz év elteltével az amcsik éppen most lépnek le angolosan Afganisztánból. Bagrami főhadiszállásukról éjjel, teljes elsötétítés közepette slisszoltak ki, nehogy a tálibok filmre vegyék az eseményt és propagandacélokra használják, mint anno a vietnámiak a saigoni evakuálásukat megörökítő felvételeket.

Úgy tűnik, a jenki fegyveres demokráciaexport ez alkalommal is totális kudarcot vallott. Az afgánok nem voltak vevők az angolszász típusú, nyugati parlamentáris demokrácia olyasféle produktumaira, mint a gyermekek szexuális felvilágosítása és nemváltoztató hormonkezelése, az utcai pederasztaparádék, a nőimitátorok exhibicionista szeánszai az óvodáktól a kaszárnyákig, a négerimádat és a BLM-kultusz, a lila hajú, teletetkózott, feminista tramplik és az antifasiszta, feminista szójafiúk stb.

Pedig maguknak az afgánoknak is vannak – nyugati szemmel nézve – »haladó« (szex)kulturális hagyományaik, mint például a 8–16 éves kisfiúk táncoslányként (bacsa bází) történő prostituálása, amely főleg az afgán kormányerők soraiban dívik, és amely fölött az amerikaiak szisztematikusan szemet hunytak, sőt azokat büntették, akik szót emeltek ellene. Ezek a bigott tálibok viszont tűzzel-vassal harcolnak a jelenség ellen, olyannyira, hogy ez a motívum a fővezérük, Omar molla katonai-politikai aktivizálódásában is szerepet játszott.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés