Ez nem egy csehszolvák űrhajós film díszlete

2021. augusztus 18. 11:03

Szabó Tímea
Facebook
Ez a lakájmédia hirdetése.

„Ez nem egy csehszolvák űrhajós film díszlete. Ez a lakájmédia hirdetése. 

Nem elég, hogy a Fidesz úgy szórja a százmilliókat hirdetésekre, hogy annak kevés értelme van, ha szerintük ennek a reklámnak én vagyok a célcsoportja, de még képileg is sikerül egy csehszlovák űrhajós filmre hajazó jelenettel reklámozni a lakájmédiát.

A kép Szánthó Miklós online hirdetése – aki köztudottan a Fidesz-közeli Alapjogokért Központ igazgatója, ráadásul a kormány médiabirodalmának, a KESMA-nak a kuratóriumi elnöke –, amelyet nekem tegnap a közösségi média feldobott, és amely a HírTV-nek egy 5 nappal ezelőtti műsorát reklámozza.

Értem, hogy ott nem feltétlenül ésszel meg kreativitással nyernek általában, hanem pénzzel, de ennél még az »Őrjárat a kozmoszban – Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai« is jobb volt. Ráadásul már vége a műsornak, de link nincs hozzá. Ami persze jó, mert ki nézi azt a gyűlölködő fröcsögést. 

Az űrhajózáson túl egy biztos: jövőre befejezzük azt, hogy ezek 100 milliókat szórnak a hazug, aljas, másokból ellenséget csináló propagandájukra. A közmédia valóban közmédia lesz, a propagandacsatornák pedig egy fillér támogatást nem fognak kapni.”

Nyitókép: Szabó Tímea Facebook oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogyne. Visszajönne a gusztustalan, mindennek a legalja Heti Hetes.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés