Meghalt a manchesteri robbantás egyik túlélője

2021. augusztus 9. 13:23
A 20 éves Eve Aston a robbantás óta depresszióban és poszttraumás stressz szindrómában szenvedett.

Eve Aston is ott volt Ariana Grande 2017-es koncertjén, mely végül tragédiába torkollott: egy öngyilkos merénylő, a líbiai származású Salman Abedi felrobbantotta magát a Manchester Aréna egyik kijáratánál. Az akcióért – amely 23 emberéletet követelt – az Iszlám Állam vállalta a felelősséget. 

A Guardian arról ír, hogy a mindössze 20 éves Astont holtan találták hálószobájában. A lány a terrortámadás óta poszttraumás stressz szindrómában és depresszióban szenvedett. Halálának pontos oka egyelőre nem ismert. 

Eve Aston a tragédia után számtalanszor visszatért a robbantás helyszínére, virágokkal emlékezett meg az áldozatokra. A szülők elmondása szerint Eve autókkal szeretett volna foglalkozni, de depressziója miatt nagyon nehezen tudta elindítani karrierjét. Ennek ellenére bizakodtak, mert az utóbbi hetekben „kezdett visszatérni a régi énje” és sok kilót leadott. 

Összetört a szívünk, ez egy rémálom

– nyilatkozta az édesanyja. 

A GoFundMe nevű adománygyűjtő oldalon a szülők segítséget kértek a temetés finanszírozásához, e célra már 5625 font gyűlt össze úgy, hogy 4500 fontban szabták meg az elérni kívánt adománycélt. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés