Én az ellenzéki művész!

2021. augusztus 9. 15:18

Kurtz ezredes
Kontra
Erre biztosan nem számítottak a homofób szarmagyar fideszesek.

„Újabb formabontó, polgárpukkasztó produkcióval jelentkezem, amelyik végre képes lesz arra, hogy felrázza ezt a nyomorék kis országot, és megbuktassa végre 0rbánt. Nézőim közül természetesen leginkább Önmagamra számítok! <3

Legelőször is azzal kezdem, hogy bemutatkoznék. Mutzinger Husi legendás osztályában végeztem, hiszen már az édesapám is kurva nagy atyaúristen volt. Sosem tudtam kinőni az árnyékából, ami mindig kurvára frusztrált, de azért csak felvettek ezzel a névvel az Országos Belpesti Zenebohócképezdébe, amit négy év taperolás után sikerrel elvégeztem. Pályám ekkor felfelé ívelt, kormányon voltunk.

Olyan kurva szép évek voltak, csak a nemlétező nácik kavartak bele az idillbe, de alapvetően úgy emlékszem ezekre az időkre, mint Belpest igazi aranykorára.

Ha külföldre mentem, az ottani kollégák mindig irigykedve jártak körbe, mint keletről érkezett, izgalmas, egzotikus, könnyen formálható anyagot. A szerepek ekkoriban csordogáltak, de azért éreztem a Nagymező utca közönségének szeretetét. Aztán egyszer csak minden elkezdett elbaszódni. A nácik megostromolták a TV-t, én pedig tudtam, hogy Magyarországról el kell menekülnöm. Persze még nem rögtön tettem ezt, mert nekem alapvetően ez a hazám, és nincs olyan beszédhibám, hogy rögtön anyanyelvi szinten beszéljek franciául, mint a Forintos Ádám meg a Pocsolyás Illa.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A képen Jordán Adél van. Katona József Színház.

Ezek pedig Sárosdi Lilla és Schilling Árpád a két ripacs.

, és nincs olyan beszédhibám, hogy rögtön anyanyelvi szinten beszéljek franciául, mint a Forintos Ádám meg a Pocsolyás Illa.”

Nagyon csúnya nagy orra van az biztos. Ha akarta volna megcsináltathatta volna az orrát.
Az apja Jordán Tamás boszinak hívta.


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés