Itt vannak a gyermekvédelmi törvény részletei!

2021. augusztus 6. 20:51
Megjelent a gyermekvédelmi törvény végrehajtási rendelete – közölte pénteken a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

„A Magyarország ellen irányuló intenzív nyomásgyakorlás ellenére a kormány álláspontja változatlan: a magyar gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga” – emelte ki a Központ.

A Magyar Közlönyben közzétett rendelet szerint óvoda, iskola közelében nem lehet árusítani, nem lehet az üzlet kirakatába tenni, és a többi terméktől elkülönítve, csak zárt csomagolásban lehet árulni minden olyan gyermekeknek szóló terméket, amely a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a homoszexualitást népszerűsíti, illetve a szexualitást öncélúan ábrázolja.

A gyermekek védelmében született újabb jogszabály 30 nap múlva lép életbe és betartását a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzi majd – tudatták.

A gyermekvédelmi törvénycsomagot június 15-én fogadta el az Országgyűlés – idézték fel, kifejtve: a törvénycsomag „több oldalról is gátat szab” a pedofil bűncselekményeknek. Szigorúbb lett a pedofil bűncselekmények büntetése, szigorúbbak lettek az elévülés és a feltételes szabadlábra helyezés szabályai, kibővült a pedofil bűnelkövetőkre vonatkozó foglalkoztatási tilalom.

A törvénycsomag emellett az óvodai, iskolai szexuális felvilágosítás szabályozásán is változtatott, mert – mint fogalmaztak –

„Brüsszel és a hazai balliberális szervezetek” azt szeretnék, hogy Magyarország is engedje be az LMBTQ-propagandistákat az óvodákba és iskolákba.

A törvény ezért előírja, hogy az iskolai felvilágosítás nem irányulhat a nemváltoztatás, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére. A szigorításoknak része az is, hogy tilos olyan reklámot, valamint pornográf tartalmat 18 éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg – ismertette a KTK.

A törvénycsomag elfogadása óta „intenzív támadást indítottak Magyarország ellen a nemzetközi, brüsszeli és a hazai balliberális szervezetek” – írták, hozzátéve: „a kormány álláspontja változatlan, kizárólag a magyar szülők joga a gyermekeik szexuális nevelése, ezért a most zajló nemzeti konzultációban és népszavazáson is kikéri a magyar emberek véleményét a kérdésben”.

(MTI)

Fotó: Emmanuel DUNAND / AFP

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A biológia az ember szaporodásáról szól. Arról, hogy hogy születik az ember. Egyszerű anatómia. Semmi ideológia, szexuálpszichológia.

Vagy teljesen hülye vagy, vagy teljesen tájékozatlan.

Amennyiben tájékozatlan:
Nyugaton teljesen bevett (!!!) módszereket tilt a törvény. (igen, sajnos ennyire elmebetegek, én sem hittem, de olvass csak utána és utána szedd fel az állad a földről)
A nyugatnak nem tetszik, hogy mi nem akarunk elmebetegek lenni.
Egy népszavazás komoly bástyát emel a törvény köré, mert megmutatja, hogy nem a gaznáciorbán báncsa itten szegény pávatollasakat, hanem ebben az országban az emberek 3/4-e nem tűri a propagandájukat a gyerekek közelében.
+ a nyugaton bográcsban rotyogó békéknak is talán leesik, hogy ki is lehet ugrani abból a vízből.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés