Tüttő Kata: A gyermekeim halálát is kívánták

2021. augusztus 5. 12:32
Természetesen nem a botrány kirobbanása miatt vette le a videót.

Tüttő Kata vasárnap posztolt egy videót, melyben az látható, ahogy a görögországi Zakynthos szigeténél épp kilovagol a tengerből. Az eset nagy médiavisszhangot kapott, a főpolgármester-helyettes pedig eltávolította a videót. De természetesen az Internet nem felejt:

Az eset kapcsán a 168 óra készített egy villáminterjút, amiben Tüttő minden válaszában csak a kormányt támadja. Szerinte az emberek zöme a lovaglást nem tartja problémásnak, illetve csak a „propagandagépezet” akar belőle botrányt csinálni. A lóbérlés, állítása szerint, mindössze 80 euróba került, jóllehet a CNN is a világ leggazdagabb embereinek luxushobbijaként emlegeti a tengeri lovaglásokat, mivel azok minimum 216.000 forintba kerülnek, azaz egy magyar átlagfizetésbe.

Az eredeti videót a kiposztolása után, állítása szerint, nem a médiabotrány miatt vette le, hanem mert „megjelentek a kommentelők, akik nagyon gyorsan átlépték azt a határt, amit még elviselek. Az én Instagramomat követi a fiam, követik az osztálytársai. És finoman szólva, elég sok tizennyolcas karikás tartalom jelent meg. Itt nem csak a szexuális utalásokra célzok, – habár volt az is –, hanem arra, hogy

a kommentelők egy része nem csupán az én, de gyermekeim halálát is kívánta. Ezért kellett levenni”.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 184 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na ja!
Így jár az aki szelet vet, vihart arat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés