Tucker Carlson: A magyar határkerítés gyakorlatilag megállította az illegális migrációt

2021. augusztus 05. 13:00

Csak akarat kell ahhoz, hogy egy ország megoldja a határok védelmét – fogalmazott a Fox News sztárműsorvezetője.

2021. augusztus 05. 13:00
null

Mint arról mi is beszámoltunk, megnézte magának a déli határkerítést Tucker Carlson, a Fox News Magyarországra látogató műsorvezetője, akivel csütörtökön megjelenő lapszámunkban exkluzív interjút olvashatnak

Carlson műsorában, a Tucker Carlson Tonightban kiemelte, mennyire inspiráló számára, hogy egy kis ország ilyen hatékony védekezést tudott kiépíteni az illegális bevándorlók, migránsok kívül tartására, és kiemelte: ez is bizonyítja, hogy a megoldáshoz nem kell óriási erőfeszítés, csak akarni kell.

A műsorvezető beszámolt arról is, hogy egy illegális határátlépésnek is tanúja volt Szerbia felől. A két, Szíriából származó migránst a rendőrök elfogták, fegyvereket keresve átkutatták, majd egy ajtón keresztül egyszerűen visszaküldtek őket Szerbiába.

Nincs szükség ehhez akkora GDP-re, mint az Egyesült Államoknak. Nincs szükség csúcstechnológiás falakra. Csak akarni kell”

– fogalmazott Tucker Carlson a határvédelemről. 

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2021. augusztus 06. 18:05
Stukker Carlson otthon is megnézte a kerítést?
Armageddon
2021. augusztus 06. 18:04
Mint a viccben. Nézek jobbra, nézek balra senki! Nézek szembe...nahát! Itt van!
Illieral
2021. augusztus 06. 07:27
"Tucker Carlson: A magyar határkerítés gyakorlatilag megállította az illegális migrációtTucker Carlson: A magyar határkerítés gyakorlatilag megállította az illegális migrációt" Ezt azért úgy kell érteni a Magyarországra történő illegális migrácót állította meg.
JohnDoe1984
2021. augusztus 05. 16:48
"Tucker Carlson: A magyar határkerítés gyakorlatilag megállította az illegális migrációt" Hát ezen őszintén felröhögtem. Egy Európa térképet mutasson már valaki ennek a szegény propaganda bűvöletbe került jobboldali gondolkodónak. Az a jó, hogy csak egyoldalúan tájékozódik és csupa szervilis ember veszi körül, így még véletlenül sem láthat más nézőpontot, ahogy oly sok hazánkfia sem, hála a kormányzati vasakaratnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik