Norvég alap. Nem tudok róla indulat nélkül írni

2021. augusztus 5. 7:23

Diétás Magyar Múzsa
Facebook
A magyar embereknek bizonyosan jár, de ennek a tolvaj bandának szerintem kurvára nem. Morálisan nem.

„Egészen közeli rokonság, lassan tizenöt évvel ezelőtt, a legelső köre a norvég alapnak. Két-három év kőkemény előkészítő munka, repülés Norvégiába, tárgyalások norvég partnerintézményekkel. Norvégok jönnek ide, nagyon tetszik nekik, pont így képzelték, hű de jó, széleskörű, sokakat elér, csináljuk.

Híre megy, hogy mennyi pénz fog jönni. Ma ennyiből egy NER-lovag kávézójában vagy borászatában a budikat csinálják meg, de akkor nagyon sok pénz volt. MSZP-Fidesz összefogás alakul, a projektben mindenkit lecserélnek, a magyar fogadó intézmény vezetésével egyetemben. Az eredetileg kitűzött célok töredéke valósul meg, a pénz nagy részét ellopják. 

Tucattörténet az »elmúltnyolcév« utolsó éveiből, amikor a Fideszt egyre nagyobb részben bevették a lopásokba, hogy kellő mennyiségű pénzt lehessen elmenekíteni 2010 utánra. Közelről végignézni nem volt valami kellemes. 

Most tárgyilagosan elemezgetnem kéne, hogy jár-e Magyarországnak az a 77 milliárd forint. Nem fogom. A magyar embereknek bizonyosan jár, de ennek a tolvaj bandának szerintem kurvára nem. Morálisan nem. 

És nem, nem vagyok hazaáruló, amikor azt szeretném, ha a norvégok ezúttal kitartanának. Nem akarom, hogy valami titkárnőt kúrogató polgármester építsen a falu határába két tucat magaslest (elnézést, kilátót) belőle. Nem akarom, hogy valami kriptonáci seggfej írjon belőle könyvet a magyar felsőbbrendűségről. Nem akarom, hogy ún. haladó konzervatív fiatalok (értsd: pinát csak akkor lát, ha fizet érte, ezért a hagyományos társadalomról álmodozik) alapítsanak belőle konzervatív klubot. Nem akarom, hogy hang és tehetség nélküli NER-trubadúrok írjanak belőle számokat. 

Nem akarom.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amit meg minden magyar ember szeretne az az, hogy a pénzek ne a globalista balliberálisok zsoldosainak jussanak. Mert valahogy az az ember érzése a "jusson minél színesebb civil egyleteknek a pénz", az gyakorlatilag azt jelenti, hogy szivárvány igen, piros-fehér-zöld meg nem...

Ez a pénz, a hagyományos felállásban, NEM a magyar embereké lett volna általában, hanem az ellenzéki pártpolitikát finanszíroztak volna belőle, ezzel-azzal az ürüggyel. Ilyen NINCS, h. keresztény, konzervatív szellemiségű NEM kaphat. Az ország egyik fele ilyen.

Tényleg NEM kell, ahogy NEM kell még egy gyöngyöspatai, több éves "jogvédés" sem, aminek az a vége, h. aki a gyerekének nívósabb oktatást szeretne, az naponta oda-vissza utaztatja.

Kicsit - nem, inkább egy klasszikussal élek:
Nem kicsit, nagyon zilált a gyerek, aki a cikket okádta.
Ez különösen tetszik: "az a 77 milliárd forint... a magyar embereknek bizonyosan jár, "
Az "„Egészen közeli rokonság"-tól eljutni a "magyar emberekig", valljuk be:
már-már művészien fényes szellős minőség!

4 milliárdot meg a nemzeti érdekkel szembemenő, globalista célokat szolgáló Móra Vera osszon, mondod te. De miért hagynánk- a TASZ, Helsinki, évi 400 millió forintból rekord kárt tud okozni nemzeti érdekekben- ez az összeg a tízszerese ennek...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés