Elfogadom a Jobbikkal kötött választási szövetséget

2021. augusztus 05. 16:55

Szerintem a rasszista szövegeivel kompromitálódott szegedi jobbikos jelöltet nem szabad támogatni.

2021. augusztus 05. 16:55
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Szerintem a rasszista szövegeivel kompromitálódott szegedi jobbikos jelöltet nem lenne szabad támogatni, ez tragikus hiba. Elfogadom a Jobbikkal kötött választási szövetséget, tudom: csak velük együtt lehet megszabadulni a mai nemzetrontó kurzustól. Értékelem vezetőik középre húzó politikáját. Nagy és nehéz utat kellett megtenniük. Az ország számára hosszú távon is fontos, hogy híveiknek ezt az irányt mutassák.

De ez nem jelenti azt, hogy minden jelöltjükkel, minden mondatukkal egyet kell értenem, ilyet tőlük sem várok. Éppen, mert bízom az útválasztásuk őszinteségében, vagyok biztos abban: tudnának az új karakterükhöz illőbb jelöltet is találni. Akkor vagyunk jó szövetségeseik, ha támogatjuk őket a múltjuk árnyaitól szabadulásban, és nem akkor, ha segítünk nekik elbizonytalanítani a választókat.”

Nyitókép: Tóth Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. augusztus 06. 09:40
A cél, orbángyűlölet érdekében az Ördöggel is. Van erre szó: ÖNTÖMJÉNEZÉS. Kicsit kifacsarva, ahogy a liberális értelmezők szokták a szavakat. Új szó, mondás: Az Ördög(Állam) én vagyok.
Krupp Skya
2021. augusztus 06. 05:43
Én is elfogadtam, hogy anyát beraktad a szegényházba. Szegény!
briganti
2021. augusztus 05. 23:15
Ha nagymamámra gondolok, akkor rólad az jut eszembe, hogy miért nem döglesz már meg a mocskos életedben? Miért a jók, a nagy küzdők mennek el, és te, az ő vérükön, könnyükön hízlalt cenzor még mindig itt vagy és kútmérgezel? Remélem úgy rohad már mindenesd, ahogy a lelked. Hajrá Magyarok!
írmag
2021. augusztus 05. 22:03
Ebből a sopánból már lehetne egy jó balalajka. De sej, kifaragva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik