Egy magyar átlagfizetésébe került Tüttő Kata tengeri luxuslovaglása

2021. augusztus 05. 08:45

Közben főnöke, Karácsony Gergely azzal kampányol, ő majd a kiváltságos 1 százalék helyett a többséget, a 99 százalékot képviseli.

2021. augusztus 05. 08:45
null

A budapesti vagyonkezelésért felelős főpolgármester-helyettes – ha csak egyetlen alkalommal lovagolt a habokban – 216 000 forintot költött a görög tengernél a lovaglós hobbyjára – számolt be a bennfentes.net. A portál szerint még a CNN is a világ leggazdagabb embereinek luxushobbijaként emlegeti a tengeri lovastúrákat.

Azt írják, hogy egy-egy ilyen méregdrága lovaglás alkalmából úgy kényeztetik a milliomosokat, „treated like royalty”, mintha „királyi fenségek” lennének. Nem véletlenül utazott Tüttő Kata, Karácsony Gergely üzleti ügyekért felelős „jobbkeze” a világ leggazdagabb embereinek egyik üdülőparadicsomába, Zakynthos szigetére.

Azért nagyon drága egy-egy tengeri lovastúra, mert speciálisan kiképzett lovak, vízálló felszerelés, különleges helyszín kell hozzá. És persze a világ milliárdosai adnak arra is, hogy csak telivér lovakra üljenek, ezek értéke is minimum 50-100 millió forint között van. 

A Ripost felhívta az egyik ilyen vízi-lovastúrákat szervező görög irodát, kiderült, hogy egy többórás luxuslovaglás a tengerben minimum 216 000 forintba kerül.

Nyitókép: Instagram

Kapcsolódó cikkek

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. augusztus 05. 15:15
Nem egyeztettek szegény bolsik...
benedek77
2021. augusztus 05. 12:43
Mennyibe kerül a kokain meg a fiúprosti a Ner-es bulikon? Kicsit vicces amikor a fidesz oldaláról érkezik ilyen témákban kritika. Amikor Tónika helikopterezik akkor meg nincs semmi látnivaló.
zolizolizoltan
2021. augusztus 05. 12:31
Nagyobb baj, hogy Leisztinger élettársa volt, most pedig a fővárosban alkalmatlan a pozíciójára. Tüttő titkárnő volt, és nincs benne több.
rókabácsi
2021. augusztus 05. 12:23
hülye kukruc! hát maga rakta ki a netre! mit gondolt az éhező magyarok! akik több millióan vannak! hát mit mondanak? buta liba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik