Nagy Viktor: Ha egységben kűzdünk, akkor ez így működni fog

2021. augusztus 04. 16:54

Ez már egy nagyon szép, fegyelmezett és alázatos vízilabda volt, de másképp nem is lehet idáig eljutni – jelentette ki Nagy Viktor a horvátok fölött aratott győzelmet követően.

2021. augusztus 04. 16:54
null

Másfél perc volt hátra a magyar horvát mérkőzésből, amikor a mérkőzés és a magyar csapat egyik hőse Nagy Viktor ziccert védett, ezzel végleg eloszlatva horvátok esélyeit a győzelemre. A diadalra a meccs végén Jansik amolyan slusszpoénként még egy ötméterest értékesített, a magyarok pedig teljesen megérdemelten jutottak elődöntőbe. Az eredmény 15:11 lett. 

– nyilatkozta az MTI-nek Manhercz krisztián, aki szerint az egész csapatot ki kell emelni, mert mindenki hozzátette a maga részét, és ebből a mérkőzésből a hátralévő napokra bőven tudnak erőt meríteni.

Nagy Viktor úgy vélte, az olimpiai torna első szakaszában jónéhány játékosnál voltak kétségek, de büszke a csapatra, amiért így össze tudta rakni a játékát.

Märcz Tamás azt mondta, hogy egy borzasztó jó ellenfelet győztek le, amely a támadásaival végig gondokat okozott:

– fogalmazott a kapitány, aki az elődöntős riválisról, a görög válogatottról annyit mondott: „talán a legintelligensebb és legtudatosabb játékot játssza, ezért nagyon nehéz lesz ellene”.

(MTI, Facebook)

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. augusztus 05. 09:50
Jó lenne, ha tudnátok győzni. Mi mindenesetre drukkolunk és izgulunk, hogy bemenjen a ti labdátok a görögök hálójába. Csak nehogy fej-fej mellett menjetek, mert nem fogjuk kibírni a TV előtt azt a sok izgalmat. Húzzatok el jó pár góllal kérlek benneteket!
pintyőke
2021. augusztus 05. 07:39
"Kűzdünk" Azért ez durva!
anegy_
2021. augusztus 04. 18:22
Ritka nagy TAHÓ vagy!
JMoflicheque
2021. augusztus 04. 18:01
Valóban példamutatóan jól küzdöttek. Sportemberi tartásból jelesre vizsgáztak, de azért a TAO pénz nem járna nekik.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik